alle boeken van Jens Vern
Boeken

Dit zijn alle boeken van Jens Vern

Wil je weten welke boeken Jens Vern heeft geschreven? In dit artikel staan alle boeken van Jens Vern op volgorde. Zo weet je precies welke boeken je van deze auteur kunt lezen. Ook bespreken we wat het nieuwste boek van Jens Vern is, zodat je altijd op de hoogte bent van de nieuwste boeken.

Laatste update: juni 2023

Alle boeken van Jens Vern op volgorde

1. De macht van K. (2020). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.
2. Nevenschade (2021). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.

Het nieuwste boek van Jens Vern

Het nieuwste boek van Jens Vern is het boek Nevenschade. Dit boek is in 2021 uitgekomen. Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com. Zodra er een nieuw boek van Jens Vern wordt aangekondigd dan wordt dit artikel geüpdatet.

Hier gaat Nevenschade over

Na anderhalf jaar in de greep te zijn geweest van een virus is het Nederland van minister-president Koenen weer redelijk opgekrabbeld. Zijn deal met de Amerikaanse farmaceut Fernstedt Chemicals heeft gezorgd voor een succesvol vaccinatieprogramma en wordt alom bejubeld, maar wat niemand weet is dat de prijs die daarvoor betaald wordt vele malen hoger is dan iemand zou kunnen vermoeden.

In een ziekenhuis in Den Haag doet arts Mark van Dinter een vreemde ontdekking na een geslaagde operatie op een vooraanstaand politicus. Als de man vervolgens alsnog onverwacht overlijdt gaat Mark op onderzoek uit. Elders in de stad komt onderzoeksjournalist Matthew Dawson in een lastig parket terecht als hij een paar verdachte sterfgevallen op het spoor komt en daardoor zelf een doelwit wordt.
Ondertussen ontdekt vertaalster Sarah van der Horst in een Chinees rapport op een online klokkenluidersplatform schokkende informatie over het virus. Als de schrijver van het rapport gelijk heeft, is er in Nederland met mensenlevens gespeeld. Maar door wie en met welk doel?

Informatie over Jens Vern

Jens Vern is het pseudoniem van Sander Verheijen. Verheijen werkt al lange tijd in de boekenwereld en schreef een non-fictie boek.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.