alle boeken van Jenny Han
Boeken

Dit zijn alle boeken van Jenny Han

Ben je van plan om de boeken van Jenny Han te lezen maar weet je niet in welke volgorde je de boeken moet lezen? Wij zetten ze voor je op een rij in dit artikel. Hier staan alle boeken van Jenny Han én we hebben ze ook op volgorde gezet. Handig als je wilt beginnen met lezen.

Laatste update: april 2023

Alle boeken van Jenny Han op volgorde

Jenny Han is vooral bekend door de twee series die ze schreef. Ze schreef namelijk de Aan alle jongens van wie ik hield serie en de De zomer trilogie. Allebei de series zijn verfilmd. Hieronder staan allebei de series op volgorde.

De volgorde van de Aan alle jongens van wie ik hield serie

1. Aan alle jongens van wie ik hield. Klik hier om het boek te bestellen.
2. PS Ik hou nog steeds van je. Klik hier om het boek te bestellen.
3. Veel liefs, Lara Jean. Klik hier om het boek te bestellen.

alle boeken van Jenny Han

De zomer trilogie

1. De zomer waarin alles veranderde. Klik hier om het boek te bestellen.
2. Een zomer zonder jou. Klik hier om het boek te bestellen.
3. Zomer voor altijd. Klik hier om het boek te bestellen.

Meer informatie over Jenny Han

Jenny Han is geboren in Richmond (Virginia, USA). Ze studeerde aan de University of North Carolina. Nu woont ze in Brooklyn, New York. Haar boeken zijn ontzettend populair in Amerika. Tegenwoordig verschijnen haar boeken in een eerste oplage van maar liefst 350.000 exemplaren (!). In het Nederlands zijn De zomer-trilogie en de Aan alle jongens van wie ik hield-serie verschenen.

To All the Boys I’ve Loved Before

De serie ‘Aan alle jongens van wie ik hield’ zijn verfilmd door Netflix. Inmiddels zijn er drie films verschenen die op Netflix te bekijken zijn. Door de films is de populariteit rondom de boeken ook heel erg gestegen. Jenny Han houdt niet alleen van schrijven maar bakt ook veel.

Mocht je onze mening willen lezen over de boeken, we hebben de Zomer-serie gerecenseerd. Klik hier om de recensie te lezen van deel 1. Ook hebben we de Aan alle jongens van wie ik hield-serie gerecenseerd. Klik hier om de recensie te lezen van deel 1.

Heb jij alle boeken van Jenny Han al gelezen?

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply