Alle boeken van Jenny Bayliss
Boeken

Dit zijn alle boeken van Jenny Bayliss

Ben je benieuwd naar de boeken van Jenny Bayliss? Deze auteur is vooral bekend van haar winterse romans. In dit artikel hebben wij alle boeken van Jenny Bayliss op volgorde gezet, zodat je in één oogopslag kunt zien welke boeken zij heeft geschreven.

Laatste update: juni 2023

Alle boeken van Jenny Bayliss op volgorde

Hieronder staan de boeken van Jenny Bayliss op volgorde. Deze staan op volgorde van verschijningsdatum. Je kunt de boeken dus gewoon door elkaar lezen en los van elkaar lezen, als je dat wilt.

  1. Twaalf dagen voor kerst (2020). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.
  2. De mooiste tijd van het jaar (2022). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.

Het nieuwste boek van Jenny Bayliss

Het nieuwste boek van Jenny Bayliss is het boek De mooiste tijd van het jaar. Dit boek is in 2022 verschenen. Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.

Het is nog niet bekend of er een nieuw boek van Jenny Bayliss zal komen. Zodra bekend wordt, dan wordt dit artikel geüpdatet.

Hier gaat Twaalf dagen voor kerst over

Twaalf dates met twaalf verschillende mannen. Het lot zou Kate goed gezind moeten zijn… Als het op relaties aankomt, zegt de vierendertigjarige Kate Turner graag ‘Bah, humbug’. Het besneeuwde, slaperige stadje Blexford zit immers niet bepaald vol met date-waardige, leuke mannen. Trouwens, wie heeft een man nodig als ze haar geluk heeft gevonden in haar carrière als ontwerper en in haar ‘bijbaantje’ als bakker voor het café van haar jeugdvriend Matt? Maar dan schrijft haar goedbedoelende beste vriendin Laura haar in voor een datingbureau. Daar beloven ze eenzame singles te helpen om liefde te vinden voor de kerstvakantie begint…

Informatie over Jenny Bayliss

Jenny Bayliss is een Britse auteur. Ze woont met haar man in een kleine kustplaats in Kent. Ze heeft jarenlang gewerkt als professioneel taartbakker. Ze voltooide toen ze 39 was de studie Creatief en Professioneel Schrijven. Ze debuteerde in Nederland met het boek Twaalf dagen voor kerst.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.