Alle boeken van Jennifer Niven op volgorde
Boeken

Dit zijn alle boeken van Jennifer Niven

In dit artikel hebben we alle boeken van Jennifer Niven op volgorde gezet. Ook bespreken we het nieuwste boek van Jennifer Niven.  In dit artikel staan alle boeken die in het Nederlands zijn verschenen. Jennifer Niven heeft meer boeken geschreven in het Engels. Zo weet je precies welke boeken je kunt lezen!


Laatste update: december 2023

Alle boeken van Jennifer Niven op volgorde

Hieronder staan de boeken van Jennifer Niven op volgorde van verschijningsdatum. Deze boeken kan je gewoon door elkaar heen lezen: je hoeft ze niet per se op volgorde te lezen. Ze heeft in totaal drie boeken geschreven die in het Nederlands zijn verschenen.

  1. Waar het licht is (2015). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.
  2. Op mijn schouders (2016). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.
  3. Ademloos (2021). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.

Het nieuwste boek van Jennifer Niven

Het nieuwste boek van Jennifer Niven is het boek Ademloos. Dit boek is in 2021 verschenen. Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com. Zodra er een nieuw artikel van Jennifer Niven verschijnt dan wordt dit artikel geüpdatet.

Meer informatie over Jennifer Niven

Jennifer Niven is een Amerikaanse auteur en ze schreef eerder boeken voor volwassenen. Ze heeft inmiddels drie young adult-boeken geschreven: Ademloos is haar derde young adult-boek en gaat over liefde, seks, onzekerheid en liefdesverdriet. Eerder schreef Jennifer Niven Op mijn schouders én Waar het licht is, een wereldwijde bestseller die bekroond werd met de Dioraphte Literatour Prijs 2016 door de vakjury en het publiek. Niven woont en werkt in Los Angeles.

Het boek Waar het licht is, was een groot succes en is inmiddels verfilmd. De verfilming heet All the Bright Places en is verschenen in 2020 met Elle Fanning en Justice Smith in de hoofdrollen.

Heb jij alle boeken van Niven al gelezen?

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *