Alle boeken van Jay Shetty
Boeken

Dit zijn alle boeken van Jay Shetty

Wil je de boeken van Jay Shetty lezen? Inmiddels is er één boek verschenen en verschijnt er binnenkort een nieuw boek van hem. Om die reden hebben wij alle boeken van Jay Shetty op volgorde gezet, zo weet je precies welke boeken je kunt lezen.

Laatste update: 17 september 2022

Alle boeken van Jay Shetty

  1. Denk als een monnik. Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.

Waar gaat Denk als een monnik over?

Jay Shetty – motivational speaker, social-mediasuperster en presentator van de #1 podcast On Purpose – zet in Denk als een monnik de abstracte en diepgaande lessen uit de hindoetraditie om in praktische adviezen die je kunt toepassen om stress te verminderen, je relaties te verbeteren en je verborgen krachten te identificeren. Dit boek bewijst dat iedereen kan, en móét, denken als een monnik. Het is bewezen dat je je geest kunt trainen, en van wie kun je dat beter leren dan van een echte expert: de monnik?

Het nieuwste boek van Jay Shetty

Jay Shetty is momenteel bezig met een nieuw boek. Het is nog niet bekend wanneer dit boek verschijnt en of dit boek vertaald wordt naar het Nederlands. Het nieuwste boek van Jay Shetty is dus het boek dat als laatste is verschenen, het boek Denk als een monnik. Dit boek is in 2020 verschenen. Klik hier om dit boek te bestellen.

Informatie over Jay Shetty

Jay Shetty vertrok op zijn tweeëntwintigste naar India om daar drie jaar als monnik te leven. Sindsdien is hij op een missie om zijn spirituele inzichten op een toegankelijke manier te delen. Zijn video’s zijn meer dan 5 miljard keer bekeken, en zijn podcast On Purpose is de meest beluisterde health-podcast ter wereld.

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply