Boeken

Dit zijn alle boeken van Jay Shetty

Wil je de boeken van Jay Shetty lezen? Inmiddels is er één boek verschenen en verschijnt er binnenkort een nieuw boek van hem. Om die reden hebben wij alle boeken van Jay Shetty op volgorde gezet, zo weet je precies welke boeken je kunt lezen.

Laatste update: november 2023

Alle boeken van Jay Shetty

  1. Denk als een monnik. Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.
  2. 8 regels van de liefde. Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com. 

Waar gaat 8 regels van de liefde?

Een alomvattende gids over de liefde, gebaseerd op oude wijsheden en moderne wetenschap. Je leert van alles in het leven, maar niemand leert je hoe je moet liefhebben. Jay Shetty – motivational speaker, socialmediasuperster en presentator van de #1 podcast On Purpose – gaat in dit onthullende boek in op de hele relatiecyclus, van eerste dates en samenwonen tot uit elkaar gaan en opnieuw beginnen.

Het nieuwste boek van Jay Shetty

Jay Shetty heeft twee boeken geschreven die vertaald zijn naar het Nederlands. Zijn nieuwste boek is 8 regels van de liefde en verscheen in 2023. Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com. 

Informatie over Jay Shetty

Jay Shetty vertrok op zijn tweeëntwintigste naar India om daar drie jaar als monnik te leven. Sindsdien is hij op een missie om zijn spirituele inzichten op een toegankelijke manier te delen. Zijn video’s zijn meer dan 5 miljard keer bekeken, en zijn podcast On Purpose is de meest beluisterde health-podcast ter wereld.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.