Alle boeken van Janneke Siebelink
Boeken

Dit zijn alle boeken van Janneke Siebelink

Wil je weten welke boeken Janneke Siebelink heeft geschreven? In dit artikel hebben wij alle boeken van Janneke Siebelink op volgorde gezet. Zo zie je in één oogopslag welke boeken je van deze auteur kunt lezen. Ook bespreken we wat het nieuwste boek van Janneke Siebelink is.

Laatste update: december 2022

Alle boeken van Janneke Siebelink op volgorde

1. Soms sneeuwt het in april (2022). Klik hier om dit boek te kopen bij Bol.com.

Het nieuwste boek van Janneke Siebelink

Het nieuwste boek van Janneke Siebelink is het boek Soms sneeuwt het in april. Dit boek is in april 2022 verschenen en werd vol lof ontvangen. Klik hier om dit boek te kopen bij Bol.com.

Janneke schrijft inmiddels aan een nieuw boek, dat in mei 2023 wordt verwacht. Dit boek heet December slaan we even over, waarin Janneke Siebelink verslag doet van ontroerende en leerzame ontmoetingen in een hospice, waar zij als vrijwilliger werkt. Dit boek is nog niet te reserveren. Zodra dit het geval is dan wordt dit artikel geüpdatet.

Informatie over Janneke Siebelink

Janneke Siebelink heeft gewerkt als boekenredacteur bij Bol.com, waar ze lees.bol.com oprichtte. Ze heeft veel evenementen voor dit platform opgezet en veel auteurs geïnterviewd. Na ruim zeven jaar is ze weggegaan om zich te richten op het schrijven. In 2014 verscheen haar eerste boek, Noem zijn namen. Dit boek is helaas niet meer te bestellen. In 2022 verscheen Soms sneeuwt het in april, een boek dat heel goed is ontvangen. Ze werkt momenteel aan een nieuw boek.

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply