Boeken

Dit zijn alle boeken van Janneke Siebelink

Wil je weten welke boeken Janneke Siebelink heeft geschreven? In dit artikel hebben wij alle boeken van Janneke Siebelink op volgorde gezet. Zo zie je in één oogopslag welke boeken je van deze auteur kunt lezen. Ook bespreken we wat het nieuwste boek van Janneke Siebelink is.

Laatste update: juni 2023

Alle boeken van Janneke Siebelink op volgorde

1. Soms sneeuwt het in april (2022). Klik hier om dit boek te kopen bij Bol.com.
2. December slaan we even over (2023). Klik hier om dit boek te kopen bij Bol.com. 

Het nieuwste boek van Janneke Siebelink

Het nieuwste boek van Janneke Siebelink is het boek December slaan we even over. Dit boek is in april 2023 verschenen. Klik hier om dit boek te kopen bij Bol.com. 

Informatie over Janneke Siebelink

Janneke Siebelink heeft gewerkt als boekenredacteur bij Bol.com, waar ze lees.bol.com oprichtte. Ze heeft veel evenementen voor dit platform opgezet en veel auteurs geïnterviewd. Na ruim zeven jaar is ze weggegaan om zich te richten op het schrijven. In 2014 verscheen haar eerste boek, Noem zijn namen. Dit boek is helaas niet meer te bestellen. In 2022 verscheen Soms sneeuwt het in april, een boek dat heel goed is ontvangen. In 2023 verscheen haar nieuwste boek: December slaan we even over, een verslag van ontroerende en leerzame ontmoetingen in een hospice.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.