Alle boeken van Janina Ramirez
Boeken

Dit zijn alle boeken van Janina Ramirez

Ben je geïnteresseerd in de boeken van Janina Ramirez? In dit artikel hebben wij alle boeken van Janina Ramirez op volgorde gezet, vertellen we je meer over het nieuwste boek van Janina Ramirez en lees je meer informatie over haar. Zo heb je alle informatie in één oogopslag.

Laatste update: 31 oktober 2022

Alle boeken van Janina Ramirez op volgorde

  1. Femina (2022). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.

Femina is het debuut van Janina Ramirez. Dit boek is in 2022 uitgekomen en het is nog niet bekend of er meer boeken van Janina zullen verschijnen. Mochten er nieuwe boeken verschijnen van Janina Ramirez, dan wordt dit artikel geüpdatet zodat je altijd op de hoogte bent van ontwikkelingen.

Het nieuwste boek van Janina Ramirez

Het nieuwste boek van Janina Ramirez is het boek Femina. Dit boek is in 2022 uitgekomen en is het Nederlandse debuut. Ze heeft nog meer boeken geschreven, die zijn verschenen in het Engels. Het is nog niet bekend of er andere boeken van haar hand zullen verschijnen in het Nederlands.

Informatie over Janina Ramirez

Dr. Janina Ramirez is een Britse auteur, die geboren is in 1980. Ze is verbonden als cultuurhistorica aan de universiteit van Oxford. Ze heeft door de jaren heen veel programma’s gemaakt voor de BBC en diverse boeken gepubliceerd.

 

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply