Alle boeken van Jandy Nelson
Boeken

Dit zijn alle boeken van Jandy Nelson

In dit artikel staan alle boeken van Jandy Nelson op volgorde van verschijningsdatum. Zo weet je precies welke boeken je van deze auteur kunt lezen en wat het nieuwste boek van Jandy Nelson is.

Laatste update: september 2023

Alle boeken van Jandy Nelson op volgorde

In het overzicht hieronder staan de boeken van Jandy Nelson op volgorde van verschijningsdatum. Je kunt deze boeken gewoon los van elkaar lezen: ze horen niet bij elkaar.

  1. Ik geef je de zon (2015). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.
  2. De hemel begint bij je voeten (2015). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.

Het nieuwste boek van Jandy Nelson

Het nieuwste boek van Jandy Nelson is het boek De hemel begint bij je voeten. Dit boek is in 2015 verschenen. Sindsdien is er helaas geen nieuw boek van Jandy Nelson verschenen. Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.

Zodra er een nieuw boek van Jandy Nelson verschijnt dan wordt dit artikel geupdatet!

Informatie over Jandy Nelson

Jandy Nelson is in 1965 geboren in New York (de staat). Ze is de auteur van Ik geef je de zon en De hemel begint bij je voeten. Jandy studeerde Creative writing en Comparative literature aan Cornell University in New York. Daarna verhuisde ze voor een jaar naar Parijs om daar aan de Sorbonne Franse literatuur en literatuurtheorie te studeren. Aan Brown University haalde ze vervolgens haar master in poëzie. Jaren later behaalde Jandy een tweede master, Writing for children and young adults, aan Vermont College of Fine Arts

Bron: uitgeverij Blossom Books

Heb jij de boeken van Jandy Nelson al op je leeslijst staan?

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *