Boeken

Dit zijn alle boeken van James Norbury

Ben je benieuwd welke boeken James Norbury heeft geschreven? In dit artikel staan alle boeken van James Norbury op volgorde. Ook bespreken we het nieuwste boek van James Norbury. Zo weet je precies welke boeken je kunt lezen!

Laatste update: november 2023

Alle boeken van James Norbury op volgorde

James Norbury is vooral bekend van het boek Grote Panda & Kleine Draak. Dit boek is onderdeel van de Panda serie en dit boek heeft twee vervolgen gekregen. In het overzicht hieronder staan de boeken op volgorde.

Volgorde van de Panda serie

1. Grote Panda & Kleine Draak (2021). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.
2. De reis van Grote Panda & Kleine Draak (2022). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.
3. De reis van de wijze kat (2023). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.

Het nieuwste boek van James Norbury

Het nieuwste boek van James Norbury is het boek De reis van de wijze kat. Dit boek is in 2023 verschenen en is onderdeel van de Panda serie. Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.

Informatie over James Norbury

James Norbury is een Britse kinderboekenschrijver en illustrator. Hij heeft verschillende boeken geschreven en geïllustreerd, waaronder “The Best Birthday Present Ever”, “A Monster’s Moved In!” en “The Giant Panda and the Little Dragon”. Norbury’s boeken zijn voornamelijk gericht op jonge lezers en zijn bekend om hun warme en humoristische verhalen en kleurrijke illustraties. Hij heeft samengewerkt met verschillende uitgeverijen, waaronder Nosy Crow en Scholastic. Norbury woont en werkt in Londen, Engeland. Met zijn boeken wil Norbury kinderen inspireren om te lezen en hun verbeeldingskracht te gebruiken. “Grote Panda & Kleine Draak” gaat over de vriendschap tussen een panda en een draak in China en is uitgegeven door Nosy Crow in 2017. Norbury’s werk wordt geprezen om zijn humor, creativiteit en liefdevolle benadering van het vertellen van verhalen.

Heb jij de boeken van James Norbury al op je leeslijst staan?

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.