alle boeken van J.M. Miro
Boeken

Dit zijn alle boeken van J.M. Miro

Ben je benieuwd welke boeken J.M. Miro allemaal heeft geschreven? Geen zorgen, wij hebben alle boeken van J.M. Miro op volgorde gezet. Zo weet je precies welke boeken je van deze auteur kunt lezen. Ook benoemen we wat het nieuwste boek van J.M. Miro is en geven we je wat meer informatie over deze auteur.

Laatste update: november 2023

Alle boeken van J.M. Miro op volgorde

J.M. Miro is vooral bekend van de Duistere talenten-serie. Deze serie zal uit drie delen bestaan. Inmiddels is deel één verkrijgbaar in Nederland, dit is het boek De man van rook. Zodra duidelijk is hoe de andere boeken gaan heten, wordt dit artikel geüpdatet.

Volgorde van de Duistere talenten serie

  1. De man van rook (2022). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.

Het nieuwste boek van J.M. Miro

J.M. Miro debuteerde in Nederland met het boek De man van rook. Dit is het nieuwste boek van J.M. Miro en dit boek verscheen in 2022. Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.

Informatie over J.M. Miro

J.M. Miro is een Canadese auteur en poëet en een pseudoniem voor Steven Price. Hij heeft altijd gehouden van het lezen en schrijven van fantasy en fictie. Hij schrijft tevens onder de naam Steven Price.

In 2006 kwam onder zijn naam Steven Price zijn eerste collectie aan gedichten uit, waarmee hij in 2007 de Gerald Lampert Award for Best First Collection won. Hij geeft les in poezie en fictie aan de universiteit van Victoria, waar hij woont met zijn partner: romanschrijver Esi Edugyan.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *