Boeken

Dit zijn alle boeken van Isabel Ashdown

De Britse auteur Isabel Ashdown heeft een paar boeken geschreven die vertaald zijn naar het Nederlands. Wil je weten welke boeken ze heeft geschreven? In dit artikel staan alle boeken van Isabel Ashdown op volgorde. Zo zie je in één oogopslag welke boeken je van deze auteur kunt lezen!

Laatste update: mei 2023

Alle boeken van Isabel Ashdown op volgorde

Hieronder staan de boeken van Isabel Ashdown op volgorde. Ze staan op volgorde van verschijningsdatum: je kunt de boeken dus ook gewoon los van elkaar lezen en in willekeurige volgorde lezen.

  1. Kleine leugens (2019). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.
  2. IJskoud (2022). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.
  3. 33 vrouwen (2023). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com (verschijnt 1 augustus)

Het nieuwste boek van Isabel Ashdown

De afgelopen jaren zijn er drie boeken in het Nederlands verschenen van Ashdown. Het nieuwste boek van Isabel Ashdown is het boek 33 vrouwen. Dit boek is in 2023 verschenen. Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.

Informatie over Isabel Ashdown

Isabel Ashdown is een Britse auteur. Ze is geboren in Londen en ze groeide op aan de zuidkust van Engeland. Met haar debuut won ze de Mail on Sunday-schrijfwedstrijd. Dit boek werd meerdere malen bekroond als het beste boek van het jaar. Het boek Kleine zus betekende haar internationale doorbraak. Inmiddels is Ashdown werkzaam als fulltime auteur. Ze werkt op een lokale basisschool als vrijwilliger. Ashdown woont in Sussex met haar man en hun twee kinderen.

Hoeveel boeken heb jij al gelezen van Ashdown?

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply