alle boeken van Inga Vesper
Boeken

Dit zijn alle boeken van Inga Vesper

Wil je weten welke boeken Inga Vesper heeft geschreven? In dit artikel vind je alle boeken van Inga Vesper. Ook bespreken we wat het nieuwste boek van Inga Vesper is. Zo zie je in één oogopslag welke boeken je van deze auteur kunt lezen.

Laatste update: januari 2023

Alle boeken van Inga Vesper op volgorde

1. Die lange, lange dagen (2021). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.

Het nieuwste boek van Inga Vesper

Het nieuwste boek van Inga Vesper is het boek Die lange, lange dagen. Dit boek is in 2021 verschenen. Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.

In augustus 2022 verscheen haar tweede boek in het Engels: This wild, wild country. Dit boek is nog niet vertaald naar het Nederlands. Zodra dit het geval is, dan wordt dit artikel direct geüpdatet.

Informatie over Inga Vesper

Inga Vesper is een journalist en auteur. Ze woont in Glaslow, Schotland. Inga Vesper is geboren in Duitsland, maar ze woont haar hele volwassen leven in Groot-Brittannië. Haar eerste boek Die lange, lange dagen verscheen in februari 2021 en werd direct een succes.

Hier gaat Die lange, lange dagen over

Californië, 1959, een vrouw verdwijnt uit haar huis met achterlating van twee bange meisjes en een bloedvlek op de keukenvloer. Weet Ruby Wright, de zwarte ‘hulp’ van de familie, meer? Tijdens een zinderende zomerdag in Californië, 1959, verdwijnt Joyce Haney uit haar huis, met achterlating van twee doodsbange kinderen en een bloedvlek op de keukenvloer. Terwijl de buren een zoekactie op touw zetten, is het Ruby Wright, de zwarte ‘hulp’ van de familie die wellicht de sleutel tot dit mysterie heeft. Ruby weet immers meer dan wie ook wat zich achter de gesteven gordijnen van deze keurige suburb afspeelt. Leugens, wantrouwen en vooroordelen vieren hoogtij en er is maar één vonk nodig om deze hele ‘perfecte’ wereld in brand te steken…

Heb jij Die lange, lange dagen al op je leeslijst staan?

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.