Alle boeken van Helen Hoang
Boeken

Alle boeken van Helen Hoang op volgorde

Helen Hoang is bekend geworden met het boek Zoen me tot ik zwicht, in het Engels The Kiss Quotient. Dit boek werd razendpopulair op TikTok. Wil je de boeken van Helen Hoang lezen? In dit artikel zetten wij alle boeken van Helen Hoang op volgorde.

Laatste update: augustus 2023

Alle boeken van Helen Hoang op volgorde

  1. Zoen me tot ik zwicht (2018). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com

Tot nu toe is er helaas nog maar één boek van Helen Hoang in het Nederlands verschenen: Zoen me tot ik zwicht. Dit boek is in 2018 verschenen. In 2022 is het boek in een nieuw jasje gestoken. Dit boek is overigens onderdeel van The Kiss Quotient serie, maar het is nog niet bekend of de trilogie volledig wordt uitgegeven of wanneer deze verschijnt.

Waar gaat Zoen me tot ik zwicht over?

Stella heeft een briljant wiskundig brein, maar sociaal is ze erg onhandig. Daardoor heeft ze minder liefdeservaring dan je van een dertigjarige zou verwachten. Ze haat seks, zo gênant! Er zit maar één ding meer op: praktijkervaring opdoen. De charmante escort Michael is bereid om Stella de fijne kneepjes van het vak bij te brengen. Het duurt niet lang of Stella leert niet alleen zijn kussen te waarderen, maar ze begint ook te snakken naar alle andere dingen die hij haar laat voelen. En het patroon dat ze ontdekt, zal Stella ervan overtuigen dat liefde de beste logica is…

Informatie over Helen Hoang

Helen Hoang las haar eerste roman toen ze dertien was. Sinds ze dertien is, is ze verslaafd aan romantische verhalen. Met haar debuutroman Zoen me tot ik zwicht bewees ze meteen dat ze een feelgoodauteur is om in het oog te houden. Helen woont in San Diego, Californië, met haar man, twee kinderen en een paar goudvissen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *