Alle boeken van Gina Chen
Boeken

Dit zijn alle boeken van Gina Chen

Wil je weten hoeveel boeken Gina Chen heeft geschreven? Deze auteur is vooral bekend van het boek Violet, vervloekt & verwoest – deel 1 in de Violet Made of Thorns-serie. In dit artikel hebben wij alle boeken van Gina Chen op volgorde gezet. Ook staat hier wat het nieuwste boek van Gina Chen is. Zo weet je precies welke boeken je kunt lezen!

Laatste update: 24 september 2022

Alle boeken van Gina Chen op volgorde

Gina Chen is vooral bekend van de serie Violet Made of Thorns. Hieronder staat de Violet Made of Thorns serie op volgode.

Volgorde van de Violet Made of Thorns serie

1. Violet, vervloekt & verwoest (20220 Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.

Violet, vervloekt & verwoest is onderdeel van een duologie. Er komt dus nog een vervolg op dit boek! Het is helaas nog niet bekend wanneer het vervolg op deel een zal verschijnen.

Het nieuwste boek van Gina Chen

Gina Chen werkt momenteel aan het vervolg op Violet, vervloekt & verwoest. Violet, vervloekt & verwoest is het eerste deel in de serie, het debuut van Gina Chen én het nieuwste boek van Gina Chen. Dit boek is in 2022 uitgekomen. Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.

Waar gaat de Violet Made of Thorns serie over?

Violet is een ziener en een leugenaar. Met haar slim geformuleerde voorspellingen drukt ze haar stempel op het koninklijke hof. Eerlijkheid is voor zwakkelingen, vindt ze, zoals de o zo niet-charmante prins Cyrus, die van plan is om Violet direct uit haar officiele rol te zetten zodra hij aan het einde van de zomer tot koning gekroond is. Maar wanneer de koning Violet vraagt een vals liefdesverhaal voor Cyrus te voorspellen, wekt ze een gevreesde vloek op die de ondergang of de redding van het koninkrijk zal betekenen. Violet staat voor een keuze: haar eigen lot in handen nemen, ongeacht de gevolgen, of toegeven aan de aantrekkingskracht tussen haar en Cyrus. Terwijl Violet en Cyrus dichter naar elkaar toe groeien, moet ze het opnemen tegen een mysterieus kwaad om zichzelf en het koninkrijk te redden – of alles en iedereen te verdoemen…

Informatie over Gina Chen

Gina Chen is een Amerikaanse auteur die momenteel in het zuiden van Californië woont. Ze is New York Times bestsellerauteur door haar debuut Violet, vervloekt & verwoest.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.