Alle boeken van Gillian McAllister
Boeken

Dit zijn alle boeken van Gillian McAllister

Ben je benieuwd welke boeken Gillian McAllister heeft geschreven? In dit artikel staan alle boeken van Gillian McAllister op volgorde. Ook bespreken we het nieuwste boek van Gillian McAllister. Zo weet je precies welke boeken je van deze auteur kunt lezen!

laatste update: juli 2023

Alle boeken van Gillian McAllister op volgorde

Hieronder staan de boeken van Gillian McAllister op volgorde. Ze staan op volgorde van verschijningsdatum: je kunt de boeken gewoon door elkaar lezen!

  1. Alles behalve de waarheid (2017). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.
  2. Verkeerde plaats, verkeerde moment (2022). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.

Het nieuwste boek van Gillian McAllister

Het nieuwste boek van Gillian Mcallister is het boek Verkeerde plaats, verkeerde moment. Dit boek is verschenen in 2021. Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.

Zodra er een nieuw boek van Gillian Mcallister verschijnt dan wordt dit artikel geüpdatet.

Informatie over Gillian McAllister

Gillian McAllister is een Britse auteur. Ze is geboren in 1985. Ze is een voormalig advocaat en een bestsellerauteur. Inmiddels heeft ze een paar boeken geschreven waarvan er twee verschenen zijn in het Nederlands. Haar nieuwste boek (in het Engels) is het boek Wrong Place Wrong Time. De rechten van dit boek zijn verkocht aan 30 landen. In het Nederlands heet dit boek Verkeerde plaats, verkeerde moment: dit boek is in 2022 verschenen.

Heb jij de boeken van Gillian McAllister al op je leeslijst gezet?

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.