Alle boeken van Fiona Valpy op volgorde
Boeken

Dit zijn alle boeken van Fiona Valpy

In dit artikel hebben wij alle boeken van Fiona Valpy op volgorde gezet. Handig om te checken welke boeken je allemaal kunt lezen. Inmiddels zijn er twee boeken verschenen in het Nederlands. Wij verzamelen alle boeken voor jou!

Laatste update: december 2023

Alle boeken van Fiona Valpy op volgorde

Hieronder staan de boeken van Fiona Valpy op volgorde van verschijning. Je kunt deze boeken gewoon door elkaar lezen, je hoeft ze niet per se op volgorde te lezen. Het zijn namelijk losstaande boeken.

  1. Een zomer lang geleden (2020). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.
  2. Elianes belofte (2021). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.
  3. De vrouwen van Rue Cardinale (2022). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com

Informatie over Fiona Valpy

Fiona Valpy is bestsellerauteur die geboren is in het Verenigd Koninkrijk. Fiona Valpy heeft zeven jaar in Frankrijk gewoond. Hier toverde ze met haar man een bouwval van een schuur om tot een paleis. In Frankrijk ontdekte ze haar liefde voor interieurdesign en wijnproeven. Alle ervaringen die ze zelf op deed, samen met haar liefde voor Frankrijk, waren inspiratie voor de boeken die ze er schreef. Hoewel ze inmiddels in Schotland woont, bezoekt Fiona Frankrijk nog steeds regelmatig.

In het Engels zijn er acht boeken van Fiona verschenen. In het Nederlands zijn er tot op heden twee boeken verschenen. Haar boeken zijn vertaald naar meer dan twintig talen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.