farida eden
Boeken

Dit zijn alle boeken van Farina Eden

Farina Eden ken je misschien wel als auteur van De vrouwen van de zeepmakerij serie. Deze auteur schrijft onder meerdere pseudoniemen boeken. In dit artikel hebben wij alle boeken van Farina Eden op volgorde gezet. Zo weet je precies welke boeken je kunt lezen.

Laatste update: november 2023

Alle boeken van Farina Eden op volgorde

Op dit moment is er nog maar één boek van Farina Eden verschenen, onderdeel van De vrouwen van de zeepmakerij serie.

Volgorde van De vrouwen van de zeepmakerij serie

De vrouwen van de zeepmakerij bestaat uit drie delen.

  1. Het recept van dromen (2022). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.
  2. De kern van liefde (2022). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.
  3. De essentie van geluk (2023). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.

Hier gaat De vrouwen van de zeepmakerij serie over

Het jaar is 1865. Hanna maakt in de zeepziederij van haar vader al op jonge leeftijd kennis met de kneepjes van het zeep maken. Ze heeft talent en frisse ideeën, maar die worden door haar vader weggelachen. Als vrouw maakt ze geen enkele kans om serieus genomen te worden. Dat houdt haar echter niet tegen, en in het geheim ontwikkelt ze nieuwe recepten voor heerlijk geurende zeep.

Wat ze ook geheimhoudt is haar liefde voor Louis, de zoon van de dokter. Als hun relatie door allerlei intriges in gevaar komt en haar broer ernstig ziek wordt, komt haar hele bestaan op losse schroeven te staan. Maar Hanna besluit te vechten – voor haar liefde én voor haar droom ooit een eigen zeepmakerij te hebben.

Het nieuwste boek van Farina Eden

Het nieuwste boek van Farina Eden is De essentie van geluk, het derde deel in De vrouwen van de zeepmakerij serie. Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.

Wie is Farina Eden?

Farina Eden is geboren in 1977 in Berlijn. Ze is een Duitse auteur die schrijft onder meerdere pseudoniemen: Maja Benedict, Sophie Clark, Jenna Mae Ledford en Emily Lewis. Ze schrijft onder de naam Farina Eden historische boeken, ze schrijft romantische boeken onder de pseudoniemen Maja Benedict, Emily Lewis en Jenna Mae Ledford. Onder Sophie Clark schrijft ze avontuurlijke boeken.

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *