Volgorde van De vrouwen van Oxford serie van Evie Dunmore
Boeken

Dit zijn alle boeken van Evie Dunmore

Ben je van plan om boeken te lezen in dezelfde stijl als Bridgerton? Wellicht zijn de boeken van Evie Dunmore dan wat voor jou! In dit artikel zetten we alle boeken van Evie Dunmore op een rij. Ze staan ook meteen op volgorde, zo weet je precies hoe je de boeken kunt lezen.

Laatste update: december 2023

Alle boeken van Evie Dunmore

Evie Dunmore is vooral bekend van haar serie De vrouwen van Oxford. In die serie zijn tot nu toe drie boeken verschenen in het Nederlands; in het Engels zijn er vier boeken verschenen.

Volgorde van De vrouwen van Oxford-serie

  1. De hertog op zijn knieën. Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.
  2. De charmante schurk. Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.
  3. De ruige heer. Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.

Het nieuwste boek van Evie Dunmore

Het nieuwste boek van Evie Dunmore is het boek De ruige heer. Dit boek is in 2022 verschenen. Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com. Zodra er een nieuw boek van Evie Dunmore verschijnt dan wordt dit artikel direct geüpdatet.

Waar gaat De vrouwen van Oxford-serie over?

Engeland, 1879. De briljante maar straatarme Annabelle, dochter van een plattelandsdominee, moet als een van de eerste vrouwelijke studenten haar plek zien te vinden binnen de universiteit van Oxford. In ruil voor haar beurs is ze verplicht de onlangs opgerichte beweging voor vrouwenkiesrecht te steunen.

Haar opdracht: mannen met invloed rekruteren om hun zaak te verdedigen. Haar doelwit: Sebastian Devereux, de koude en berekenende hertog van Montgomery. Haar uitdaging: niet toegeven aan de onmiskenbare aantrekkingskracht van deze man, die voor alles staat waar zij tegen is…

Informatie over Evie Dunmore

Evie Dunmore is een Britse auteur. Ze woont inmiddels in Berlijn en heeft een master gehaald in Diplomacy. Naast het schrijven werkt ze als consultant. Haar boeken zijn geïnspireerd door haar passie voor Engeland – maar ook romantiek en vrouwelijke pioniers én de Victoriaanse tijd.

Heb jij alle boeken van Evie Dunmore al gelezen?

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *