alle boeken van Evi Dekker
Boeken

Dit zijn alle boeken van Evi Dekker

Wil jij weten welke boeken Evi Dekker heeft geschreven? Ze is een thrillerauteur en heeft een paar mooie boeken geschreven. In dit artikel staan alle boeken van Evi Dekker op volgorde. Zo weet je precies welke boeken je van Evi Dekker kunt lezen! Ook bespreken we het nieuwste boek van Evi Dekker.

Laatste update: januari 2023

Alle boeken van Evi Dekker op volgorde

Hieronder staan de boeken van Evi Dekker op volgorde. Ze staan op volgorde van verschijningsdatum. Je kunt deze boeken gewoon los van elkaar lezen: ze horen niet bij elkaar. Je kunt er natuurlijk wel voor kiezen om de boeken op volgorde te lezen.

  1. Last-minute Londen (2021). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.
  2. Stormachtig Berlijn (2021). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.
  3. Zomers Madrid (2022). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.

Informatie over Evi Dekker

Evi Dekker (1986) is een telg uit een vooraanstaande zakenfamilie uit het westen van het land. Omdat ze als cultureel attachee werkt op een Nederlandse ambassade ergens in de Europese Unie, gebruikt ze een pseudoniem. Ze schrijft als sinds jongs af aan en Enkeltje Madrid markeert haar debuut als thrillerschrijfster.

Het nieuwste boek van Evi Dekker

Het nieuwste boek van Evi Dekker is het boek Last-minute Londen. Dit boek is verschenen in 2022. Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.

Heb jij de boeken van Evi Dekker al op je leeslijst staan?

 

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply