alle boeken van Evi Dekker
Boeken

Dit zijn alle boeken van Evi Dekker

Wil jij weten welke boeken Evi Dekker heeft geschreven? Ze is een thrillerauteur en heeft een paar mooie boeken geschreven. In dit artikel staan alle boeken van Evi Dekker op volgorde. Zo weet je precies welke boeken je van Evi Dekker kunt lezen! Ook bespreken we het nieuwste boek van Evi Dekker.

Laatste update: juli 2023

Alle boeken van Evi Dekker op volgorde

Hieronder staan de boeken van Evi Dekker op volgorde. Ze staan op volgorde van verschijningsdatum. Je kunt deze boeken gewoon los van elkaar lezen: ze horen niet bij elkaar. Je kunt er natuurlijk wel voor kiezen om de boeken op volgorde te lezen.

  1. Last-minute Londen (2021). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.
  2. Stormachtig Berlijn (2021). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.
  3. Zomers Madrid (2022). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.

Informatie over Evi Dekker

Evi Dekker is een Nederlandse auteur, wiens literaire talent en verhalende kracht indruk maken. Met een scherp oog voor detail en een meeslepende schrijfstijl weet ze lezers te betoveren. Geboren en getogen in Nederland, heeft Evi Dekker een passie voor woorden en verhalen die tot leven komen op de pagina’s van haar boeken. Haar werk omvat verschillende genres, van spannende thrillers tot ontroerende romans, en haar vermogen om complexe personages en intrigerende plots te creëren is bewonderenswaardig. Evi Dekker belooft een veelbelovende toekomst als auteur en blijft lezers verrassen met haar literaire talent.

Het nieuwste boek van Evi Dekker

Het nieuwste boek van Evi Dekker is het boek Monte Carlo. Dit boek is in 2023 verschenen. Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com

Heb jij de boeken van Evi Dekker al op je leeslijst staan?

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.