alle boeken van Emily Henry
Boeken

Dit zijn alle boeken van Emily Henry

Wil je weten welke boeken de Amerikaanse auteur Emily Henry heeft geschreven? Dan ben je hier op de juiste plek: in dit artikel staan alle boeken van Emily Henry op volgorde. Ook bespreken we het nieuwste boek van Emily Henry. Zo weet je precies welke boeken je kunt lezen!

Laatste update: mei 2024

Alle boeken van Emily Henry op volgorde

In totaal zijn er twee boeken van Emily Henry verschenen in het Nederlands. De boeken die we hieronder benoemen kun je gewoon door elkaar lezen: ze horen niet bij elkaar.

1. Stranddagboek (2021). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.
2. People We Meet on Vacation (2023). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.
3. Book lovers (2024). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com

Het nieuwste boek van Emily Henry

Ben je benieuwd naar het nieuwste boek van Emily Henry? Het nieuwste boek van Emily Henry is het boek Book lovers. Dit boek is verschenen in 2024. Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.

Zodra er een nieuw boek verschijnt dan wordt dit artikel geüpdatet. Zo ben je altijd op de hoogte van de nieuwste boeken van Emily Henry!

Het boek Stranddagboek verscheen eerder als Toen winter zomer werd. Inmiddels is het boek ook bij een andere uitgeverij beschikbaar als Beach read.

Informatie over Emily Henry

Emily Henry is een Amerikaanse auteur. Ze schrijf full-time en heeft verschillende boeken geschreven. Ze is een New York Times-bestsellerauteur van Beach Read, People we meet on vacation en Book lovers. Ze schrijft vooral feelgoodboeken. Er zijn ook een aantal youngadultromans van haar hand verschenen. In het Nederlands zijn twee van haar boeken verschenen.

Emily Henry woont en schrijft in Ohio en het deel van Kentucky, dat er net onder ligt.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *