Boeken

Dit zijn alle boeken van Eline Hazelaar

In dit artikel staan alle boeken van Eline Hazelaar op volgorde van verschijningsdatum. Zo weet je precies welke boeken je van deze auteur kunt lezen en wat de volgorde in de series van Eline Hazelaar is.

Laatste update: december 2023

Alle boeken van Eline Hazelaar

  1. Stracciatella. Klik hier om dit boek te bestellen op Bol.com. 

Volgorde van de Joy serie 

  1. Hoop boven Wisteria cottage. Klik hier om dit boek te bestellen op Bol.com. 
  2. Dromen boven Moonstone Cabin. Klik hier om dit boek te bestellen op Bol.com.

Waar gaat de Joy serie over?

Als Feliz Snow ziet dat er ergens een nieuwe dierenarts wordt gezocht, grijpt ze die kans met beide handen aan. Ook al betekent dat dat ze moet verhuizen naar het platteland, waar het pittoreske dorpje Joy ligt.

In Joy is het vooral ijskoud en ook haar nieuwe landhuisje Wisteria Cottage laat te wensen over. Daar komt bij dat de meeste boeren niet zitten te wachten op een nieuwe dierenarts en dat haar nieuwe buurman én huurbaas een hork is. Blijven de problemen zich opstapelen? Of vindt Feliz een manier om samen te werken met de koppige Joyers?

Het nieuwste boek van Eline Hazelaar

Het laatst verschenen boek van Eline Hazelaar is Dromen boven Moonstone Cabin. Dit is het tweede deel uit de Joy serie.

Informatie over Eline Hazelaar

Eline Hazelaar (1994) is een Vlaamse auteur van feelgoodverhalen. Ze woont samen met haar twee katten tussen het groen aan de rand van een stadje, waar ze haar verhalen met veel liefde tikt. Als ze niet schrijft zijn haar favoriete bezigheden schilderen, lezen en het verzorgen van dieren. De Joy-serie schreef ze omdat ze ervan droomt ooit een eigen boerderijtje te hebben.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.