Alle boeken van Elin Meijnen
Boeken

Dit zijn alle boeken van Elin Meijnen

Ben je benieuwd welke boeken de Nederlandse auteur Elin Meijnen heeft geschreven? Dan zit je in dit artikel op de juiste plek: hier vind je alle boeken van Elin Meijnen op volgorde. De boeken staan op volgorde van verschijningsdatum. Ook bespreken we het nieuwste boek van Elin Meijnen zodat je precies weet welke boeken je kunt lezen!

Laatste update: september 2023

Alle boeken van Elin Meijnen op volgorde

De boeken die hieronder in het overzicht staan kun je los van elkaar lezen. Ze staan op volgorde van verschijningsdatum maar horen niet bij elkaar.

1. De tweede stem (2021). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.
2. Huisje 13 (2022). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.

Het nieuwste boek van Elin Meijnen

Het nieuwste boek van Elin Meijnen is het boek Huisje 13. Dit boek is in 2022 verschenen. Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com. Zodra er een nieuw boek van Elin Meijnen verschijnt dan wordt dit artikel geüpdatet.

Informatie over Elin Meijnen

Als meisje las Elin Meijnen, geboren in 1971, alles wat los en vast zat. Ze studeerde Nederlands in Amsterdam en werkte bij een uitgeverij van jeugdboeken. Zo bleef ze een lezer van jeugdliteratuur en Young Adult. Inmiddels staat ze als docent Nederlands voor de klas en deelt ze haar liefde voor lezen én haar halve bibliotheek met haar leerlingen.

Met haar debuut De tweede stem heeft Elin de Jonge Jury Debuutprijs 2022 gewonnen. In 2022 verscheen haar nieuwe boek Huisje 13.

Bron: uitgeverij Blossom Books

Heb jij de boeken van Elin Meijnen al op je leeslijst staan?

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.