alle boeken van Elena Conrad
Boeken

Dit zijn alle boeken van Elena Conrad

Ben je benieuwd welke boeken de Duitse auteur Elena Conrad heeft geschreven? In dit artikel hebben wij alle boeken van Elena Conrad op volgorde gezet. Ook bespreken we wat het nieuwste boek van Elena Conrad is. Zo weet je precies welke boeken je van deze auteur kunt lezen.

Laatste update: november 2023

Alle boeken van Elena Conrad op volgorde

Elena Conrad is een Duitse auteur die vooral bekend is van de Jasmijnserie. In deze serie zijn tot op heden twee boeken verschenen. Deze boeken hebben wij hieronder op volgorde gezet.

Volgorde van de Jasmijnserie

  1. De Jasmijnvilla (2022). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com
  2. De Jasmijntuin (2022). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com

Het nieuwste boek van Elena Conrad

Het nieuwste boek van Elena Conrad is het boek De Jasmijntuin. Dit boek is verschenen in 2022 en is onderdeel van de Jasmijnserie. Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com

De Jasmijnserie bestaat momenteel uit twee boeken in het Nederlands. De serie is oorspronkelijk in het Duits uitgegeven. Het is nog niet bekend of en wanneer er een derde deel verschijnt in deze serie. Zodra bekend is wanneer dit boek verschijnt dan wordt dit artikel geüpdatet.

Informatie over Elena Conrad

Elena Conrad woont in Duitsland samen met haar gezin. Ze woont in Nahedal. Ze reist al meer dan dertig jaar regelmatig naar de Ligurische kust om te ontspannen tussen de bergen en de zee. Ze doet hier veel inspiratie op die ze vervolgens weer verwerkt in haar boeken.

Heb jij de boeken van Elena Conrad al op je leeslijst staan?

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *