Alle boeken van Elena Armas
Boeken

Dit zijn alle boeken van Elena Armas

Elena Armas werd in één keer beroemd door het boek De Spaanse Liefdesleugen (in het Engels: The Spanish Love Deception). Dit kwam doordat het boek heel populair werd op TikTok. Het boek werd in korte tijd een grote hype! In dit artikel zetten we daarom alle boeken van Elena Armas op volgorde, zo weet je precies wat er allemaal is verschenen.

Laatste update: februari 2023

Alle boeken van Elena Armas op volgorde

  1. De Spaanse liefdesleugen (2022). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.

Helaas zijn er nog niet veel boeken verschenen van Elena Armas. De Spaanse liefdesleugen is het debuut van Armas. In het Engels verschijnt in september 2022 een nieuw boek van haar: The American Roommate Experiment. Het is nog niet bekend of dit boek ook naar het Nederlands wordt vertaald. Zodra hier meer over bekend is, wordt dit artikel hierover geüpdatet.

Waar gaat De Spaanse liefdesleugen over?

Eindelijk! Catalina, de hoofdpersoon in ‘De Spaanse liefdesleugen’, heeft een Amerikaanse vriend en neemt hem mee naar de bruiloft van haar zus. Althans, dat denkt haar familie. Vier weken is echter niet veel tijd om een vriend te vinden en hem ervan te overtuigen de Atlantische Oceaan over te steken naar Spanje. Gelukkig biedt de bloedirritante en arrogante Aaron Blackford zich aan als date, tot ongenoegen van Catalina. Helaas heeft ze niet heel veel andere opties… Kan ze haar leugen volhouden met deze man aan haar zijde? ‘De Spaanse liefdesleugen’ is de hilarische TikTok-hit van Elena Armas.

Wie is Elena Armas?

Elena is een Spaanse auteur en ze is liefhebber van romantiek en een echte boekverzamelaar. In 2021 verscheen haar debuut The Spanish Love Deception, waarmee ze New York Times en USA Today bestsellerauteur werd. Ze was jarenlang actief als bookblogger maar besloot op den duur de kans te wagen om haar eigen verhaal te schrijven.

Heb jij De Spaanse liefdesleugen al gelezen?
Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply