Boeken

Dit zijn alle boeken van Douglas Stuart

Wil je weten welke boeken Douglas Stuart allemaal heeft geschreven? Zijn debuut kwam uit in 2021, dit boek heet Shuggie Bain. In dit artikel hebben wij alle boeken van Douglas Stuart op volgorde gezet, vertellen we meer over het nieuwste boek van Stuart en geven we je meer informatie.

Laatste update: december 2023

Alle boeken van Douglas Stuart op volgorde

De boeken die hieronder staan, zijn op volgorde gezet op basis van verschijningsdatum. Je hoeft de boeken dus niet op volgorde te lezen, maar dit kun je natuurlijk wel doen.

  1. Shuggie Bain (2021). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.
  2. Mungo (2022). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.

Het nieuwste boek van Douglas Stuart

Door de jaren heen zijn er twee boeken van Douglas Stuart verschenen. Het nieuwste boek van Douglas Stuart is het boek Mungo. Dit boek is in 2022 uitgekomen. Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.

Informatie over Douglas Stuart

Douglas Stuart is opgegroeid in Glasgow en werkt inmiddels in New York. Hij heeft wel tien jaar gedaan over het schrijven van zijn autobiografische debuut, genaamd Shuggie Bain. Hij had zijn manuscript naar 32 uitgevers gestuurd, die hem stuk voor stuk afwezen. Maar Stuart hield vol en zijn droom kwam uit: een uitgever gaf de boeken uit. Inmiddels heeft Shuggie Bain de shortlist van de National Book Award gehaald en won het de grootste literaire prijs, de Booker Prize.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *