Alle boeken van Donna Tartt
Boeken

Dit zijn alle boeken van Donna Tartt

Ben je benieuwd naar de boeken van Donna Tartt? In dit artikel staan alle boeken van Donna Tartt op volgorde. Zo zie je precies welke boeken je van deze populaire auteur kunt lezen. Ook bespreken we het nieuwste boek van Donna Tartt.

Laatste update: december 2022

Alle boeken van Donna Tartt op volgorde

Hieronder staan de boeken van Donna Tartt op volgorde van verschijning. Je kunt de boeken gewoon door elkaar heen lezen: ze horen namelijk niet bij elkaar.

  1. De verborgen geschiedenis (1992). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.
  2. De Schotse baret en andere verhalen (1999). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.
  3. De kleine vriend (2002). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.
  4. Het land van de papaver (2004). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.
  5. Het puttertje (2013). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.

Het nieuwste boek van Donna Tartt

De afgelopen jaren zijn er een aantal boeken verschenen van Donna Tartt. Het nieuwste boek van Donna Tartt is het boek Het puttertje. Dit boek is in 2013 verschenen. Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com. Dit boek heeft de Pulitzer Prize gewonnen van 2014.

Informatie over Donna Tartt

Donna Tartt is een Amerikaanse auteur, geboren in 1963 in Mississippi. Ze studeerde klassieke talen en filosofie aan Bennington College in Vermont. Ze debuteerde toen ze 29 was met het boek De verborgen geschiedenis, waarvan in Nederland ruim 700.000 exemplaren werden verkocht. De jaren daarop verschenen nog een aantal boeken van Donna Tartt’s hand. Haar laatste boek won de Pulitzer Prize.

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply