Alle boeken van Darby Kane
Boeken

Dit zijn alle boeken van Darby Kane

Thrillerauteur Darby Kane is steeds populairder aan het worden! In Nederland zijn er een aantal van haar boeken verschenen. Wil jij weten welke dat zijn? In dit artikel staan alle boeken van Darby Kane op volgorde. Zo weet je precies welke boeken je van deze auteur kunt lezen. Ook lees je meer over het nieuwste boek van Darby Kane.


Laatste update: mei 2023

Alle boeken van Darby Kane op volgorde

Hieronder staan de boeken van Darby Kane op volgorde van verschijningsdatum. Je kunt deze boeken los van elkaar lezen: ze horen namelijk niet bij elkaar.

  1. De perfecte echtgenote (2022). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.
  2. Eerlijk duurt het langst (2022). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.

Het nieuwste boek van Darby Kane

Darby Kane heeft drie boeken geschreven, waarvan er twee zijn vertaald naar het Nederlands. Het nieuwste boek van Darby Kane is het boek Eerlijk duurt het langst. Dit boek is in 2022 verschenen. Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.

Het is nog niet bekend wanneer het andere boek van Darby Kane uitkomt. We verwachten dat dit boek wel vertaald zal worden. Zodra hier meer informatie over bekend is, dan wordt dit artikel geüpdatet.

Informatie over Darby Kane

Darby Kane is het pseudoniem van HelenKay Dimon: ze is een Amerikaanse auteur. Ze heeft gewerkt als een advocaat en is daarnaast nu een auteur die meerdere prijzen heeft gewonnen. Kane woont in Californie om de kou te ontlopen. Ze is full-time auteur en heeft de voorkeur voor thrillers en spannende boeken.

Hoeveel boeken heb jij al gelezen van Kane?

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.