Alle boeken van Dani Atkins
Boeken

Dit zijn alle boeken van Dani Atkins

Wil je de boeken van Dani Atkins lezen? Er zijn vier boeken van deze Britse auteur verschenen, in het Nederlands. Daarom hebben wij alle boeken van Dani Atkins op volgorde gezet. Zo kan je meteen in één oogopslag zien welke boeken er van deze auteur zijn verschenen!

Laatste update: mei 2023

Alle boeken van Dani Atkins op volgorde

Hieronder staan alle boeken van Dani Atkins op volgorde. De boeken staan op volgorde van verschijning. Je kunt de boeken gewoon door elkaar lezen, ze horen namelijk niet bij elkaar.

  1. Versplinterd (2015). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.
  2. Duet met jou (2017). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.
  3. Zonder mij (2019). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.
  4. Dromen van jou (2021). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.
  5. Een hemel vol sterren (2022). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com

Het nieuwste boek van Dani Atkins

In 2015 verscheen het eerste boek van Dani Atkins in het Nederlands: Versplinterd. Dit boek werd met veel enthousiasme ontvangen en was direct populair. Elke twee jaar is er een nieuw boek van haar verschenen. Het nieuwste boek van Dani Atkins is het boek Een hemel vol sterren: dit boek is verschenen in 2022. Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.

Momenteel is er geen nieuw boek van Dani Atkins aangekondigd. Zodra er een nieuw boek wordt aangekondigd of verschijnt dan wordt dit artikel geüpdatet.

Meer informatie over Dani Atkins

Dani Atkins is een Britse auteur, ze is geboren en getogen in Londen. Ze heeft veel tijd gespendeerd in de metro in Londen en ze gebruikte dit moment om te lezen en te dromen van haar eigen boek. Dat boek werd uiteindelijk haar debuut Verslinterd. Inmiddels zijn er vijf boeken van Dani Atkins’ hand verschenen in het Nederlands.

Heb jij alle boeken van Dani Atkins al gelezen?

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply