alle boeken van Clare Chambers
Boeken

Dit zijn alle boeken van Clare Chambers

Clare Chambers is een Britse auteur die inmiddels aardig wat boeken op haar naam heeft staan. In het Nederlands zijn er ook een paar boeken van deze auteur verschenen. In dit artikel hebben wij alle boeken van Clare Chambers op volgorde gezet. Zo zie je in één oogopslag welke boeken je van Clare Chambers kunt lezen!

Laatste update: november 2023

Alle boeken van Clare Chambers op volgorde

Hieronder staan de boeken van Chambers op volgorde. Je kunt deze boeken gewoon door elkaar lezen, ze horen niet bij elkaar.

  1. Een broeierige zomer (2022). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.
  2. In een ander licht (2022). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.
  3. Leren zwemmen (2022). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.
  4. Geluksmomenten (2022). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.

Het nieuwste boek van Clare Chambers

In 2022 zijn maar liefst vier boeken uitgegeven van Clare Chambers. Dit zijn voornamelijk oudere boeken die vertaald zijn naar het Nederlands. Het nieuwste boek van Clare Chambers is het boek Geluksmomenten. Dit boek is in 2022 uitgekomen, zowel in het Nederlands als in de originele taal (Engels). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.

Informatie over Clare Chambers

Clare Chambers is een Britse auteur die al sinds de jaren ’90 schrijft. Ze debuteerde met het boek Uncertain Terms, in 1992. Ze heeft verschillende prijzen gewonnen. Ze studeerde aan de universiteit van Oxford en nadat ze was afgestudeerd, verhuisde ze naar Nieuw Zeeland, samen met haar man Peter. Dat was ook het moment dat ze begon met het schrijven van boeken. Inmiddels woont Chambers weer in het Verenigd Koninkrijk, waar haar gezin is opgegroeid.

Het boek Leren zwemmen won in 1999 de prijs ‘Romantic Novel of the Year’, uitgereikt door de ‘Romantic Novelists’ Association’.

Heb jij de boeken van Chambers al op je leeslijst gezet?

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.