Boeken

Dit zijn alle boeken van Christie Barlow

Ben je van plan om de boeken van Christie Barlow te lezen? De Britse auteur heeft inmiddels vier boeken beschikbaar, die we verzameld hebben in dit artikel. In dit artikel hebben we alle boeken van Christie Barlow verzameld, zodat je precies weet welke boeken je kunt lezen.

Laatste update: december 2023

Alle boeken van Christie Barlow op volgorde

Christie Barlow heeft 19 boeken geschreven in het Engels waarvan er nu vier vertaald zijn naar het Nederlands.

Volgorde van de Love Heart Lane serie

  1. Welkom thuis in Love Heart Lane (2022). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.
  2. Geheimen op Foxglove Farm (2022). Klik hier om het boek te bestellen bij Bol.com.
  3. Gelukkig in Clover Cottage (2023). Klik hier om het boek te bestellen bij Bol.com
  4. Een nieuwe kans voor Starcross Manor (2023). Klik hier om het boek te bestellen bij Bol.com.

Hier gaat de Love Heart Lane serie over

Wanneer Felicity Simons terugkeert naar haar dorp Heartcross, verwacht ze maar een paar dagen te blijven. De witgekalkte huisjes van het dorpje zijn misschien haar thuis, maar voor haar heeft de plek te veel pijnlijke herinneringen, en aan één man in het bijzonder – Fergus Campbell. Maar als het dorp vlak na haar terugkomst wordt getroffen door verschrikkelijk noodweer en de enige brug die het plaatsje met de beschaving verbindt wordt weggevaagd, kan Felicity niet anders dan blijven…

Het nieuwste boek van Christie Barlow

Het laatst verschenen boek van Christie Barlow is het vierde deel van de Love Heart Lane serie: Een nieuwe kans voor Starcross Manor. Klik hier om het boek te bestellen op Bol.com. Keer terug naar Love Heart Lane voor een nieuw verhaal vol vriendschap, liefde en tweede kansen!

Informatie over Christie Barlow

Christie Barlow is geboren in Chesire (Groot-Brittannië) en is internationale bestsellerauteur van feelgoodboeken. Ze woont in een oud huis in een schilderachtig dorpje in het hart van Staffordshire.

Barlow haar schrijfcarrière veranderde ineens toen ze besloot om een boek te schrijven om haar kinderen levenslessen te leren. Het is altijd haar droom geworden om schrijfster te worden en ze werd al snel bestsellerauteur in het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten, Canada en Australië. En ook in Nederland wordt Barlow gewaardeerd!

Wanneer Christie niet schrijft, speelt ze piano, is ze in de tuin bezig of schildert ze. Ze heeft in totaal 19 boeken geschreven waarvan er nu 3 naar het Nederlands vertaald zijn.

Heb jij al boeken van Christie Barlow gelezen? 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.