Alle boeken van Chris Whitaker
Boeken

Dit zijn alle boeken van Chris Whitaker

Wil je weten welke boeken Chris Whitaker heeft geschreven? In dit artikel staan alle boeken van Chris Whitaker op volgorde. Zo zie je in één oogopslag welke boeken je van deze auteur kunt lezen. Ook bespreken we wat het nieuwste boek van Chris Whitaker is.

Laatste update: juni 2023

Alle boeken van Chris Whitaker op volgorde

Hieronder staan de boeken van Chris Whitaker op volgorde van verschijningsdatum. Je kunt deze boeken gewoon door elkaar lezen: de boeken horen niet bij elkaar.

  1. Alle slechte meisjes (2018). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.
  2. We beginnen bij het einde (2022). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.
  3. Nooit meer zoals het was (2023). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.

Het nieuwste boek van Chris Whitaker

Het nieuwste boek van Chris Whitaker is het boek Nooit meer zoals het was . Dit boek is in 2023 uitgekomen. Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com. Wanneer er nieuwe boeken van Chris Whitaker worden verwacht, dan wordt dit artikel geüpdatet.

Informatie over Chris Whitaker

Chris Whitaker is geboren in Londen. Hij is een Britse auteur, geboren in 1981, die bekend staat om zijn beklijvende en emotionele verhalen. Opgegroeid in Londen, ontwikkelde hij al op jonge leeftijd een passie voor literatuur en schrijven. Hij begon zijn carrière in de muziekindustrie, maar zijn liefde voor verhalen bracht hem ertoe zich te concentreren op het schrijven van romans. In 2016 debuteerde hij met zijn veelgeprezen roman “Tall Oaks”, gevolgd door “All the Wicked Girls” en “We Begin at the End”. Whitaker’s boeken hebben internationale erkenning gekregen en hij wordt geprezen om zijn scherpe observaties, meeslepende schrijfstijl en gelaagde personages.

Chris Whitaker woont in Hertfordshire met zijn vrouw en hun twee zonen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *