Alle boeken van Chris Whitaker
Boeken

Dit zijn alle boeken van Chris Whitaker

Wil je weten welke boeken Chris Whitaker heeft geschreven? In dit artikel staan alle boeken van Chris Whitaker op volgorde. Zo zie je in één oogopslag welke boeken je van deze auteur kunt lezen. Ook bespreken we wat het nieuwste boek van Chris Whitaker is.

Laatste update: december 2022

Alle boeken van Chris Whitaker op volgorde

Hieronder staan de boeken van Chris Whitaker op volgorde van verschijningsdatum. Je kunt deze boeken gewoon door elkaar lezen: de boeken horen niet bij elkaar.

  1. Alle slechte meisjes (2018). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.
  2. We beginnen bij het einde (2022). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.

Het nieuwste boek van Chris Whitaker

Het nieuwste boek van Chris Whitaker is het boek We beginnen bij het einde. Dit boek is in 2022 uitgekomen. Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com. Wanneer er nieuwe boeken van Chris Whitaker worden verwacht, dan wordt dit artikel geüpdatet.

Informatie over Chris Whitaker

Chris Whitaker is geboren in Londen. Hij heeft tien jaar gewerkt als handelaar op de Londense beurs. Hij debuteerde met het boek Tall oaks. Dit boek is nog niet verschenen in het Nederlands. Dit boek werd bekroont met de CWA John Creasey New Blood Dagger. Zijn tweede boek, Alle slechte meisjes, is het eerste dat in het Nederlands is verschenen. Inmiddels zijn er twee boeken van Whitaker verschenen in het Nederlands.

Chris Whitaker woont in Hertfordshire met zijn vrouw en hun twee zonen.

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply