Boeken

Dit zijn alle boeken van Chloe Liese

Ben je van plan om de boeken van Chloe Liese te lezen? Ze heeft inmiddels twee boeken geschreven. In dit artikel vertellen we je welke boeken dat zijn en in welke volgorde je de boeken leest. Hier staan alle boeken van Chloe Liese!

Laatste update: november 2023

Volgorde van de Bergman Broers serie

De Bergman Broers-serie kun je gewoon los van elkaar lezen. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om ze op volgorde te lezen, maar mocht je de boeken los van elkaar willen lezen: dat kan ook! De Bergman Broers-serie bestaat momenteel uit vijf delen, waarvan er twee in het Nederlands zijn verschenen.

  1. Jij en ik (2021). Klik hier om dit boek te kopen bij Bol.com.
  2. Het wachten waard (2022). Klik hier om dit boek te kopen bij Bol.com.
  3. Eeuwig en voor altijd (2023). Klik hier om dit boek te kopen bij Bol.com.

Waar gaat de Bergman Broers serie over?

Willa Sutter is een van de veelbelovendste spelers in het voetbalteam van de universiteit. Door haar sportverplichtingen mist ze soms colleges. Voor een lastig vak zegt de docent dat ze zijn aantekeningen voor de gemiste lessen kan krijgen, maar dat ze die even moet lenen van een medestudent genaamd Ryder Bergman.
Ryder heeft een wilde blonde baard en draagt een pet, waardoor zijn ogen bijna niet te zien zijn. Als Willa probeert hem aan te spreken, negeert hij haar. Willa kan het niet geloven. Wat denkt hij wel niet?
Zo ontsteekt een intense strijd tussen de twee, die alleen maar heviger wordt als ze ook nog eens verplicht moeten samenwerken aan een opdracht. Al snel wordt voor iedereen (behalve voor Willa en Ryder zelf) duidelijk dat haat en liefde dicht bij elkaar liggen.

Informatie over Chloe Liese

Chloe Liese is een Amerikaanse auteur die geboren is in Pittsburgh. Ze schrijft voornamelijk romantische boeken. Ze heeft verschillende boeken geschreven en een hoop series, deze zijn nog niet vertaald naar het Nederlands.

Heb jij alle boeken van Chloe Liese al gelezen?

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *