alle boeken van Chloe Gong
Boeken

Dit zijn alle boeken van Chloe Gong

Wil je weten welke boeken Chloe Gong heeft geschreven? Dan zit je in dit artikel goed: hier staan namelijk alle boeken van Chloe Gong op volgorde. Ook bespreken we het nieuwste boek van Chloe Gong, zodat je precies weet welke boeken je kunt lezen.

Laatste update: november 2023

Alle boeken van Chloe Gong

Chloe Gong is bekend van de Verboden duet-serie. In Nederland is er nog maar één boek in deze serie verschenen, namelijk Dochter van de Scharlaken Rozen. Zodra bekend wordt of en wanneer deel 2 verschijnt dan wordt dit artikel geüpdatet.

Volgorde van de Verboden duet-serie

1.  Dochter van de Scharlaken Rozen. Klik hier om dit boek bij Bol.com te bestellen.
2. Zoon van de Witte Magnolia’s. Klik hier om dit boek bij Bol.com te bestellen.

Hier gaat de Verboden duet-serie over

Shanghai, 1926. Een bloedvete tussen twee bendes kleurt de ­straten rood en laat de stad achter in hulpeloze chaos. In het oog van de storm staat Juliette Cai: de achttienjarige erfgename van de Scharlaken Rozen, een netwerk van criminelen dat zich ver boven de wet waant. Hun enige rivalen zijn de Witte Magnolia’s, een beruchte bende die al generatieslang tegen de Scharlaken Rozen vecht. Aan het hoofd staat hun erfgenaam, Roma Montagov, Juliette‘s eerste liefde… en de eerste die haar verried.

De genadeloze machtsstrijd is niet het enige wat de straten onveilig maakt. Een duistere kracht drijft mensen letterlijk tot waanzin. Als de eerste dodelijke slachtoffers vallen, wordt de noodtoestand uitgeroepen. Is het een besmettelijke ziekte? Schuilt er een monster in de schaduwen? Als erfgenamen van de machtigste bendes zullen Juliette en Roma hun krachten moeten bundelen om de inwoners te beschermen. Voordat er niemand meer is om over te heersen.

Het nieuwste boek van Chloe Gong

Het nieuwste boek van Chloe Gong is het boek Zoon van de Witte Magnolia’s. Klik hier om dit boek bij Bol.com te bestellen.

Informatie over Chloe Gong

Chloe Gong is de New York Times-bestsellerauteur van Dochter van de Scharlaken Rozen en het vervolg Zoon van de Witte Magnolia’s. Ze werd geboren in Shanghai en groeide op in Auckland, Nieuw Zeeland. Ze behaalde een diploma aan de universiteit van Pennsylvania, waar ze Engels en internationale betrekkingen studeerde. Nu woont ze in New York, waar ze schrijft aan haar volgende boek.

bron: Boekerij

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *