alle boeken van Charlie Mackesy
Boeken

Dit zijn alle boeken van Charlie Mackesy

Wil je weten welke boeken Charlie Mackesy heeft geschreven? In dit artikel vind je alle boeken van Charlie Mackesy. Ook bespreken we wat het nieuwste boek van Charlie Mackesy is. Zo zie je in één oogopslag welke boeken je van deze auteur kunt lezen!

Laatste update: december 2022

Alle boeken van Charlie Mackesy op volgorde

  1. De jongen, de mol, de vos en het paard (2020). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com

Het nieuwste boek van Charlie Mackesy

Het nieuwste boek van Charlie Mackesy is het boek De jongen, de mol, de vos en het paard. Dit boek is in 2020 verschenen. Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.

Dit is het enige boek van Charlie Mackesy dat in het Nederlands is verschenen. Dit boek is in 2021 een van de meest verkochte boeken geweest. Zodra er een nieuw boek van deze auteur verschijnt dan wordt dit artikel geüpdatet.

Hier gaat De jongen, de mol, de vos en het paard over

‘Wat wil jij worden als je groot bent?’ vroeg de mol. ‘Lief,’ zei de jongen. ‘De jongen, de mol, de vos en het paard’ van Charlie Mackesy is een moderne fabel voor jong en oud. De 100 illustraties en de poëtische teksten vertellen het verhaal van een bijzondere vriendschap, tussen de jongen en de drie dieren. De universele lessen die ze samen leren zijn stuk voor stuk levenswijsheden. De Nederlandse editie van ‘The Boy, the Mole, the Fox and the Horse’ is prachtig vertaald door Arthur Japin, waardoor de teksten nog dichterbij komen. Een moderne klassieker, die je kijk op het leven verandert.

Heb jij De jongen, de mol, de vos en het paard al op je leeslijst staan?

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *