Boeken

Dit zijn alle boeken van Charlie Jonas

Ben je benieuwd naar de boeken van Charlie Jonas? In dit artikel staan alle boeken van Charlie Jonas op volgorde. Zo zie je in één oogopslag welke boeken je van deze auteur kunt lezen!

Laatste update: november 2023

Alle boeken van Charlie Jonas

Hieronder vind je alle boeken van Charlie Jonas op volgorde.

Het nieuwste boek van Charlie Jonas

Tot nu toe heeft Charlie Jonas een boek uitgebracht in het Nederlands, namelijk Het kattencafé. Klik hier om dit boek te bestellen op Bol.com. Dit boek is heel erg populair en in meerdere talen uitgebracht.

Hier gaat Het kattencafé over

Stel je een knus buurtpleintje in Keulen voor, waar alle personages uit dit verhaal samenkomen: Susann, de weduwe die slecht ter been is en besluit nog een laatste keer naar Ischia te reizen – om daar geheel onverwacht een nieuwe liefde te vinden. Mimi, haar kat, die graag ondergebracht wordt bij een zachtaardig iemand. En die persoon is Leonie, een docent zonder enige ervaring met katten, maar mét een goed hart. Maak ook kennis met Maxie, Leonies beste vriendin, die net een boekencafé heeft geopend en verliefd is op de verkeerde man. Tot slot loopt daar nog Emily, een jong meisje dat zich alleen voelt na de scheiding van haar ouders, en verlangt naar een kat…

Informatie over Charlie Jonas

Charlie Jonas is een pseudoniem van een Duitse schrijver van romans, die gek is op katten. Lenauplatz in Keulen vormt het decor van haar boek Het kattencafé. Verder heeft ze haar inspiratie gehaald aan het Otis & Clementine’s Books and Coffee in Halifax, Canada. Dit is namelijk niet alleen een boekenhandel waar je ook koffie kunt drinken, hier kun je ook katten adopteren!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *