Alle boeken van Casey McQuiston
Boeken

Dit zijn alle boeken van Casey McQuiston

De boeken van Casey McQuiston worden steeds populairder. Wij weten precies waarom: ze lezen als een speer. Casey schrijft graag queer feelgoodboeken, die heerlijk zijn om te lezen. Inmiddels zijn er in Nederland twee boeken van deze auteur verschenen. Wij zetten in dit artikel alle boeken op volgorde!

Laatste update: december 2023

Alle boeken van Casey McQuiston op volgorde

In het Nederlands zijn er twee boeken verschenen van Casey McQuiston. Inmiddels is er in het Engels een nieuw boek verschenen van Casey, genaamd I Kissed Shara Wheeler. Het is nog niet bekend of I Kissed Shara Wheeler in het Nederlands zal verschijnen en wanneer dit boek eventueel verschijnt.

  1. Rood, wit en koningsblauw (2020). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.
  2. De laatste halte (2021). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.
  3. I kissed Shara Wheeler (2023). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com

Meer informatie over Casey McQuiston

Casey McQuiston is een Amerikaanse bestsellerauteur die geboren is in 1991. De voornaamwoorden van McQuiston zijn zij/hun. Ze is opgegroeid in Louisiana en heeft gestudeerd aan de Louisiana State University (graad in journalistiek). Ze is schrijver van romans met een queer tintje, zoals Rood, wit en koningblauw (verschenen in 2020 en onder meer New York Times bestseller én razend populair op o.a. TikTok). Ook won dit boek een Alex Award in 2020.

Het boek dat het laatst is verschenen is het boek I kissed Shara Wheeler, verschenen in 2023.

Heb jij de boeken van Casey McQuiston al gelezen?

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.