Boeken

Dit zijn alle boeken van Bo Svernstrom

Ben je benieuwd naar de boeken van Bo Svernstrom? In dit artikel staan alle boeken van Bo Svernstrom op volgorde. Zo zie je in één oogopslag welke boeken je van deze auteur kunt lezen!Laatste update: juli 2023

Dit zijn alle boeken van Bo Svernstrom

Hieronder vind je alle boeken van Bo Svernstrom op volgorde. Tot nu toe heeft de auteur één serie geschreven: de Carl Edson serie.

Volgorde van Carl Edson

  1. Wie zint op wraak (2018). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.
  2. Wie zonder zonde is (2020). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.
  3. Wie het eerst komt (2023). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.

Waar gaat Wie zint op wraak over

In de buurt van Stockholm wordt in een schuur een naakte man gevonden, op brute wijze vermoord. Maar als de politie arriveert, doet die een nog veel macabere ontdekking: de man leeft nog.

Politiecommissaris Carl Edson is al lang niet meer de vurige detective die hij ooit was, maar de wreedheid van deze zaak raakt bij hem een gevoelige snaar. Hij bijt zich erin vast, net als de gedreven onderzoeksjournaliste Alexandra Bengtsson, die steeds als eerste over de zaak bericht in de Zweedse krant Aftonbladet. Het slachtoffer blijkt een beruchte crimineel met veel vijanden te zijn.

Maar wat aanvankelijk een zaak van de onderwereld lijkt, ontwikkelt zich langzaam tot iets wat veel gecompliceerder blijkt. Edson en Bengtsson raken verstrikt in een web van intriges en komen opeens zelf gevaarlijk dicht in het middelpunt te staan. Wie is nu het echte slachtoffer en wie de dader?

Het nieuwste boek van Bo Svernstrom

Begin 2023 verscheen het derde deel in de serie Carl Edson, namelijk Wie het eerst komt. Dit is het nieuwste boek van de Zweedse schrijver. Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.

Informatie over Bo Svernstrom

De Zweedse auteur Bo Svenström heeft een PhD in Zweedse literatuur en werkte jarenlang voor een van de belangrijkste kranten van Zweden: Aftonbladet. Hij woont in Stockholm, waar hij fulltime aan zijn boeken werkt. Zijn debuut Wie zint op wraak werd goed ontvangen en is vertaald voor tien landen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *