alle boeken van Bjorn Paqualin
Boeken

Dit zijn alle boeken van Bjorn Paqualin

Ben je benieuwd naar de boeken van Bjorn Paqualin? In dit artikel hebben we alle boeken van Bjorn Paqualin op volgorde gezet. Zo weet je precies welke boeken je van deze auteur kunt lezen. Ook bespreken we wat het nieuwste boek van Bjorn Paqualin is. Alle boeken staan hier in één handig overzicht!


Laatste update: juni 2023

Alle boeken van Bjorn Paqualin op volgorde

Bjorn Paqualin is vooral bekend van de Stella Robertsson serie. Deze trilogie bestaat tot nu toe uit twee boeken. Hieronder staat de volgorde van de Stella Robertsson serie.

Volgorde van de Stella Robertsson serie

1. Waar rook is (2020). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.
2. De man op de brug (2022). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.

Het nieuwste boek van Bjorn Paqualin

Het nieuwste boek van Bjorn Paqualin is het boek De man op de brug. Dit boek is in 2022 verschenen. Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com. Dit boek is onderdeel van de Stella Robertsson serie.

Zodra er een nieuw boek van Bjorn Paqualin verschijnt dan wordt dit artikel geüpdatet. Tot nu toe zijn er twee boeken van Bjorn Paqualin verschenen in het Nederlands.

Informatie over Bjorn Paqualin

Bjorn Paqualin is en Zweedse auteur. Hij is ook scenarioschrijver en co-auteur van verschillende grote televisieseries, zoals Wallander. In 2020 debuteerde hij met de thriller Waar rook is.

Heb jij de boeken van Paqualin al op je leeslijst staan?

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *