Alle boeken van Beth Oleary
Boeken

Dit zijn alle boeken van Beth O’Leary

Wil je de boeken van de Britse auteur Beth O’Leary lezen? In het Nederlands zijn vier boeken verschenen van deze populaire auteur. In dit artikel hebben wij alle boeken van Beth O’Leary op volgorde gezet. Zo kan je in één oogopslag zien welke boeken je kunt lezen!

Laatste update: november 2023

Alle boeken van Beth O’Leary op volgorde

Van de boeken die Beth heeft geschreven zijn vier boeken vertaald naar het Nederlands. De boeken die hieronder staan, staan op volgorde van verschijning. Je hoeft deze boeken niet op volgorde te lezen, je kunt ze gewoon door elkaar lezen maar kunt ze natuurlijk ook op volgorde lezen.

  1. Veel liefs (2019). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.
  2. Tot snel! (2020). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.
  3. De roadtrip (2021). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.
  4. Drie dates (2022). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.
  5. The flat share (2023). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.
  6. De wake-upcall (2023). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.

Het nieuwste boek van Beth O’Leary

Het eerste boek van Beth O’Leary verscheen in 2019 in het Nederlands. Sinds 2019 verschijnt er ieder jaar een nieuw boek van Beth O’Leary. Het nieuwste boek van Beth O’Leary is het boek De wake-upcall. Dit boek is verschenen in 2023. Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.

Informatie over Beth O’Leary

Beth O’Leary woont en werkt in Londen. Ze werkte jarenlang bij een uitgeverij maar is inmiddels werkzaam als fulltime schrijver. Ze heeft Engels gestudeerd aan de universiteit. Ze houdt van lezen op de bank, met een kop thee en grote truien van wol (ook in de zomer). 

Beth schrijft voornamelijk romans, van feelgoodromans tot historische romans. Ze is Sunday Times bestseller auteur en schreef haar debuut (Veel liefs) vanuit de trein, toen ze nog werkzaam was bij de uitgeverij. Veel liefs verscheen in het Nederlands in 2019. Haar boeken zijn vertaald in meer dan 30 talen.

Hoeveel boeken heb jij al gelezen van Beth O’Leary?

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.