astrid boonstoppel
Boeken

Dit zijn alle boeken van Astrid Boonstoppel

In dit artikel hebben wij alle boeken van Astrid Boonstoppel op volgorde gezet. Deze Nederlandse auteur heeft inmiddels meerdere boeken geschreven en won met één van die boeken zelfs de Jonge Jury prijs van 2020. In dit overzicht zie je ook meteen wat het nieuwste boek van Astrid Boonstoppel is!

Laatste update: november 2023

Alle boeken van Astrid Boonstoppel op volgorde

  1. Dit is hoe het ging (2018). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.
  2. De Academie (2020). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.
  3. Wees Lucie (2022). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.

Het nieuwste boek van Astrid Boonstoppel

De afgelopen jaren verscheen er iedere twee jaar een nieuw boek van Astrid Boonstoppel. Ze heeft in totaal drie boeken geschreven en het nieuwste boek van Astrid Boonstoppel is het boek Wees Lucie. Dit boek is in 2022 uitgekomen. Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.

Informatie over Astrid Boonstoppel

Astrid Boonstoppel is geboren in 1983 en is een Nederlandse auteur. Ze groeide op in Reeuwijk, maar woont momenteel in Rotterdam. Ze werkt momenteel als Communicatieadviseur bij een non-profit organisatie en schrijft veel in haar vrije tijd. Haar debuut is het boek Dit is hoe het ging. Dit boek verscheen in februari 2019 bij uitgeverij Blossom Books. In 2019 was het boek genomineerd voor de Hebban Debuutprijs en in 2020 won ze met het boek de Jonge Jury Debuutprijs.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *