alle boeken van Anne Eekhout
Boeken

Dit zijn alle boeken van Anne Eekhout

Ben je van plan om de boeken van de Nederlandse auteur Anne Eekhout te lezen? Inmiddels zijn er vier boeken van haar verschenen. Wij hebben alle boeken van Anne Eekhout op een rij gezet. Handig om dit artikel te checken als je van plan bent om haar boeken te lezen. Lees snel verder!

Alle boeken van Anne Eekhout

  1. Dogma (2014). Dit boek is helaas (momenteel) niet te bestellen als nieuw boek.
  2. Op een nacht (2016). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.
  3. Nicolas en de verdwijning van de wereld (2019). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.
  4. Mary (2021). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.

Informatie over Anne Eekhout

Anne Eekhout (Hilversum, 1981), is een Nederlandse auteur met inmiddels vier titels op haar naam. In 2014 debuteerde ze met het boek Dogma, die werd genomineerd voor de Bronzen Uil voor het beste debuut. Ook stond dit boek op de longlist van de AKO Literatuurprijs.

In 2016 verscheen Op een nacht (genomineerd voor de BNG Literatuurprijs) en in verscheen 2019 Nicolas en de verdwijning van de wereld, dat de prijs voor het Beste Boek voor Jongeren won.

In november 2021 verscheen Anne Eekhout haar vierde roman: Mary. Deze roman is gebaseerd op de tienerjaren van Mary Shelley, de schrijfster van Frankenstein. De roman is zo goed ontvangen dat de rechten voor de vertalingen zijn verkocht aan tien landen, waaronder Amerika, Engeland, Frankrijk en Duitsland.

Heb jij alle boeken van Anne Eekhout al op je leeslijst staan?

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.