Alle boeken van Anna Downes
Boeken

Dit zijn alle boeken van Anna Downes

Anna Downes is een Britse auteur. In het Nederlands zijn er twee boeken verschenen van deze auteur. Ben je benieuwd welke boeken dat zijn? In dit artikel staan alle boeken van Anna Downes op volgorde. Zo zie je in één oogopslag welke boeken je van deze auteur kunt lezen!

Laatste update: 27 november 2022

Alle boeken van Anna Downes op volgorde

Hieronder staan de boeken van Anna Downes op volgorde van verschijningsdatum. Je kunt deze boeken los van elkaar lezen.

  1. Het veilige huis (2022). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.
  2. Het schaduwhuis (2022). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.

Het nieuwste boek van Anna Downes

In 2022 zijn er twee boeken verschenen van Anna Downes. Het nieuwste boek van Anna Downes is het boek Het schaduwhuis. Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.

Hier gaat Het veilige huis over

Het leven van Emily is op een dieptepunt beland, maar dan krijgt zij de kans van haar leven. Haar baas Scott vraagt haar als nanny aan de slag te gaan op het Franse landgoed waar zijn vrouw en dochtertje wonen. Emily wordt erheen gevlogen in een privéjet en is gecharmeerd van Scotts vrouw Nina en hun dochtertje. Ze leiden een luxeleven, maar al snel krijgt Emily twijfels. Waarom wonen ze zo geïsoleerd? Waarom spreekt het dochtertje geen woord tegen haar?
Emily beseft dat onder de idylle gevaarlijke geheimen schuilgaan, en dat als zij niet meegaat in Scott en Nina’s verhaal, het paradijselijke leventje wel eens een gevangenis zou kunnen worden waaruit ontsnappen onmogelijk is…

Informatie over Anna Downes

Anna Downes is een Britse auteur. Ze studeerde drama aan de universiteit van Manchester, waar ze een plaats won aan de Royal Academy of Dramatic Art. Ze verhuisde van Sheffield naar Londen vanwege haar acteercarrière. In 2009 besloot ze om te reizen. Sinds 2011 woont Anna Downes in Australië, samen met haar man en hun twee kinderen. Ze wonen in New South Wales. Haar boeken zijn inmiddels verschenen in meerdere landen.

Heb jij de boeken van Anna Downes al gelezen?

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply