Alle boeken van Anna Downes
Boeken

Dit zijn alle boeken van Anna Downes

Anna Downes is een Britse auteur. In het Nederlands zijn er twee boeken verschenen van deze auteur. Ben je benieuwd welke boeken dat zijn? In dit artikel staan alle boeken van Anna Downes op volgorde. Zo zie je in één oogopslag welke boeken je van deze auteur kunt lezen!

Laatste update: juni 2023

Alle boeken van Anna Downes op volgorde

Hieronder staan de boeken van Anna Downes op volgorde van verschijningsdatum. Je kunt deze boeken los van elkaar lezen.

  1. Het veilige huis (2022). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.
  2. Het schaduwhuis (2022). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.

Het nieuwste boek van Anna Downes

In 2022 zijn er twee boeken verschenen van Anna Downes. Het nieuwste boek van Anna Downes is het boek Het schaduwhuis. Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.

Hier gaat Schaduwhuis

Alex verhuist met haar kinderen naar een idyllische plek, maar al snel beseft ze dat als ze haar kinderen wil beschermen, ze het gevaar wat daar loert onder ogen moet komen…

Wanneer Alex met haar twee kinderen in Pine Ridge aankomt, is ze van plan om het leven een nieuwe start te geven. Deze idyllische, van de wereld afgezonderde gemeenschap lijkt er de perfecte plek voor. Maar wanneer ze voor haar huis dozen met sinistere inhoud begint aan te treffen, verdwijnt Alex’ gemoedsrust. Ze krijgt verhalen te horen over gebeurtenissen in Pine Ridge van jaren geleden. Verhalen die haar griezelig bekend voorkomen, en nu lijkt de geschiedenis zich te herhalen. Alex beseft dat als ze haar kinderen wil beschermen, ze het gevaar in Pine Ridge onder ogen moet komen…

Informatie over Anna Downes

Anna Downes is een Britse auteur. Ze studeerde drama aan de universiteit van Manchester, waar ze een plaats won aan de Royal Academy of Dramatic Art. Ze verhuisde van Sheffield naar Londen vanwege haar acteercarrière. In 2009 besloot ze om te reizen. Sinds 2011 woont Anna Downes in Australië, samen met haar man en hun twee kinderen. Ze wonen in New South Wales. Haar boeken zijn inmiddels verschenen in meerdere landen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.