alle boeken van Amy Lavelle
Boeken

Dit zijn alle boeken van Amy Lavelle

Ben je benieuwd naar de boeken van Amy Lavelle? In dit artikel staan alle boeken van Amy Lavelle op volgorde. Zo weet je precies welke boeken je van haar kunt lezen.

Laatste update: mei 2023

Alle boeken van Amy Lavelle op volgorde

  1. Eigenlijk helemaal niet goed (2022). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.

Het nieuwste boek van Amy Lavelle

Het nieuwste boek van Amy Lavelle is het boek Eigenlijk helemaal niet goed. Dit boek is in 2022 verschenen. Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.

Amy Lavelle heeft tot nu toe één boek geschreven. Dit boek is positief ontvangen. Het is nog niet bekend of er meer boeken verschijnen. Zodra dit bekend is, wordt dit artikel geüpdatet.

Waar gaat Eigenlijk helemaal niet goed over?

Hannah is achtentwintig jaar wanneer haar moeder een ongeluk krijgt, met spoed naar het ziekenhuis wordt gebracht en nooit meer wakker wordt. Haar eerste instinct? Haar moeder bellen. Terwijl Hannah de rots in de branding voor haar emotioneel instabiele vader en chaotische zusje moet zijn, leert ze cruciale levenslessen die haar moeder haar nooit verteld heeft, zoals:

– Hoe je een begrafenis plant
– Hoe je een plafond schoonmaakt
– Hoe je de confrontatie met je angsten aangaat
– Hoe je op een tandem rijdt
– Hoe je moeder moet zijn

Maar er is één les die Hannah graag van haar moeder had geleerd: als je net de persoon bent verloren die alles een betekenis gaf, hoe moet je dan in hemelsnaam jezelf vinden?

Informatie over Amy Lavelle

Amy Lavelle woont in Brighton, waar ze werkt als freelance journalist. Ze debuteerde met het boek Eigenlijk helemaal niet goed. Ze heeft altijd gedroomd om schrijver te worden, ondanks dat haar vader haar aanmoedigde om tandarts te worden.

Heb jij Eigenlijk helemaal niet goed al op je leeslijst gezet?

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *