alle boeken van Adele Parks
Boeken

Dit zijn alle boeken van Adele Parks

Wil je weten welke boeken de auteur Adele Parks heeft geschreven? Dan zit je hier goed. In dit artikel hebben wij namelijk alle boeken van Adele Parks op volgorde gezet. Ook bespreken we het nieuwste boek van Adele Parks. Zo weet je precies welke boeken je van deze auteur kunt lezen!

Laatste update: juni 2023

Alle boeken van Adele Parks op volgorde

  1. Jullie allebei (2022). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.
  2. Zo veel leugens (2023). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.

Het nieuwste boek van Adele Parks

Adele Parks heeft een hoop boeken geschreven, tot nu toe. Helaas is er nog maar één boek van haar vertaald naar het Nederlands en dat is het boek Jullie allebei. Het nieuwste boek van Adele Parks is dus het boek Zo veel leugens en dit boek is in 2023 verschenen. Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.

Zodra bekend wordt dat er nieuwe boeken van Adele Parks uitkomen, dan wordt dit artikel geüpdatet.

Informatie over Adele Parks

Adele Parks is een Britse auteur, geboren in 1969, die bekend staat om haar meeslepende en emotionele vrouwenromans. Ze groeide op in het noordoosten van Engeland en ontwikkelde al op jonge leeftijd een liefde voor boeken en verhalen. Na haar afstuderen aan de universiteit begon ze haar carrière in de reclamewereld, maar haar passie voor schrijven bracht haar ertoe om haar eerste roman te publiceren. Sindsdien heeft Adele Parks talloze bestsellers geschreven die haar een trouwe lezersschare hebben opgeleverd. Haar boeken verkennen vaak complexe relaties, familiedynamiek en de zoektocht naar geluk, en hebben haar gevestigd als een vooraanstaande auteur binnen het genre.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.