Alle boeken van Addison Armstrong
Boeken

Dit zijn alle boeken van Addison Armstrong

Ben je benieuwd naar de boeken van Addison Armstrong? In dit artikel staan alle boeken van Addison Armstrong op volgorde. Zo zie je in één oogopslag welke boeken je van deze auteur kunt lezen!

Laatste update: juni 2023

All boeken van Addison Armstrong

Hier staan alle boeken van Addison Armstrong op volgorde van verschijningsdatum. Je kunt de boeken gewoon door elkaar lezen!

  1. Het licht van Luna Park (2021). Bestel het boek bij Bol.com
  2. De oorlogsbibliotheek (2022). Bestel het boek hier bij Bol.com

Het nieuwste boek van Addison Armstrong

Het nieuwste boek van Addison Armstrong is het boek De oorlogsbibliotheek. Dit boek is in 2022 verschenen. Bestel het boek hier bij Bol.com

Over Addison Armstrong

Addison Armstrong studeerde in 2020 af aan de Vanderbilt University met zowel een onderwijsdiploma als een diploma in taal- en letterkunde. Sinds 2021 heeft ze ook nog een master in leesonderwijs op zak. De oorlogsbibliotheek is na Het licht van Luna Park haar tweede roman. Ze woont in Nashville, Tennessee.

Over De oorlogsbibliotheek

De oorlogsbibliotheek is het laatste boek dat is uitgekomen van Addison Armstrong. Hier lees je waar De oorlogsbibliotheek over gaat?
1918. Emmaline Balakin leeft meer in haar boeken dan in haar eigen leven. Maar wanneer ze bij het Dead Letter Office een envelop geadresseerd aan iemand uit haar verleden in handen krijgt, besluit ze op avontuur te gaan als bibliothecaresse aan het front.
1976. Kathleen Carre wil graag bewijzen dat ze verdient aangenomen te worden aan de United States Naval Academy. Maar niet iedereen wil vrouwelijke cadetten aan de Academy. Om zichzelf te beschermen zal ze moeten leren anderen te vertrouwen, zelfs als ze een geheim ontdekt dat haar ondergang zou kunnen betekenen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *