alle boeken van Abi Daré
Boeken

Dit zijn alle boeken van Abi Daré

Abi Daré won in 2022 de prijs voor Het beste boek voor jongeren met Het meisje met de luidende stem. Ben je benieuwd welke boeken Abi Daré allemaal heeft geschreven? In dit artikel hebben wij alle boeken van Abi Daré op volgorde gezet. Zo zie je in één oogopslag welke boeken deze populaire auteur heeft geschreven!

Laatste update: 22 september 2022

Alle boeken van Abi Daré op volgorde

Abi Daré heeft tot nu toe nog maar één boek geschreven, namelijk Het meisje met de luidende stem. Het is nog niet bekend of er nog meer boeken van Abi Daré verschijnen, maar indien dit het geval is, dan werken wij dit artikel meteen bij!

  1. Het meisje met de luidende stem (2021). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.

Waar gaat Het meisje met de luidende stem over?

Adunni, die opgroeit in een arm Nigeriaans plattelandsdorp, weet wat ze wil: onderwijs. Dit is, zo heeft haar moeder haar verteld, de enige manier om een ‘luidende stem’ te krijgen: het vermogen om voor jezelf op te komen. Maar als Adunni’s moeder overlijdt, verkoopt haar vader haar in plaats daarvan als bruid aan een oude taxichauffeur.

Ondanks de schijnbaar onoverkomelijke obstakels op haar pad geeft Adunni de hoop op een betere toekomst nooit op. Het meisje met de luidende stem is een krachtige, ontroerende debuutroman, verteld in de onvergetelijke stem van een jonge Nigeriaanse vrouw die vastbesloten is om gehoord te worden, om haar eigen toekomst te bepalen.

Informatie over Abi Daré

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.