alle boeken van A.M. Ollikainen
Boeken

Dit zijn alle boeken van A.M. Ollikainen

Ben je benieuwd naar de boeken van A.M. Ollikainen? Dit Finse auteursduo publiceerde in 2022 hun eerste boek: Waterkoud. In dit artikel hebben wij alle boeken van A.M. Ollikainen op volgorde gezet, zodat je precies weet welke boeken je van deze auteur kunt lezen!

Laatste update: november 2023

Alle boeken van A.M. Ollikainen op volgorde

A.M. Ollikainen heeft nog maar één boek geschreven, dat onderdeel is van de Paula Pihlaja serie. Hieronder staat de Paula Pihlaja serie op volgorde.

Volgorde van de Paula Pihlaja serie

  1. Waterkoud (2022). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.

Het nieuwste boek van A.M. Ollikainen

Waterkoud is het nieuwste boek van A.M. Ollikainen. Dit boek is onderdeel van een serie. Verwacht wordt dus dat er meer delen zullen verschijnen, maar het is nog niet bekend wanneer. Zodra daar meer over bekend is, wordt dit artikel geüpdatet.

Informatie over A.M. Ollikainen

A.M. is het pseudoniem van Aki (1973) en Milla (1974) Ollikainen. Zij zijn met elkaar getrouwd. Aki heeft drie romans gepubliceerd en won verschillende literatuurprijzen. Ook stond hij op de longlist van de Man Booker Prize en de Europese Literatuurprijs. In 2012 debuteerde hij met zijn boek. Milla heeft drie thrillers geschreven en won de verhalenwedstrijd van de Finnish Detective Society. Zij debuteerde in 2013. teerde in 2013 met Veripailakat. Het echtpaar woont met hun twee kinderen in het zuiden van Finland.

Waterkoud is hun eerste gezamenlijke thriller en het eerste deel in de serie rond inspecteur Paula Pihlaja.

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.