alle boeken van A.G. Slatter
Boeken

Dit zijn alle boeken van A.G. Slatter

Wil je weten welke boeken A.G. Slatter heeft geschreven? Dan zit je hier goed: in dit artikel staan alle boeken van A.G. Slatter op volgorde. Ook bespreken we het nieuwste boek van A.G. Slatter. Zo weet je precies welke boeken je kunt lezen!

Laatste update: november 2023

Alle boeken van A.G. Slatter op volgorde

In het overzicht hieronder staan de boeken van A.G. Slatter op volgorde. Op dit moment is nog maar één boek naar het Nederlands vertaald.

  1. Het lied van de zee (2023). Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.

Het nieuwste boek van A.G. Slatter

Het nieuwste boek van A.G. Slatter is het boek Het lied van de zee. Dit boek is in 2023 uitgekomen en dit is tevens het enige boek dat van deze auteur verkrijgbaar is in het Nederlands. Klik hier om dit boek te bestellen bij Bol.com.

Hier gaat Het lied van de zee over

Lang geleden floreerde Miren O’Malleys familie dankzij een deal die ze hadden gesloten met de Meermensen: veiligheid voor hun schepen op zee in ruil voor een bijna onbetaalbare prijs. Die belofte hebben ze echter al vele jaren niet kunnen waarmaken. Mirens oma is vastbesloten om de gloriedagen die zij zich nog kan herinneren terug te laten keren, zelfs als dat betekent dat ze Miren haar vrijheid moet ontnemen. Haar oma leert haar dat de O’Malleys een machtige familie horen te zijn die zich houdt aan de eeuwenoude traditie die hen al generatieslang ondersteunt:

Eén kind is voor de familie.

Eén kind is voor de kerk.

En één kind is voor de zee.

Informatie over A.G. Slatter

A.G. Slatter is het pseudoniem van de Australische auteur Angela Slatter.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.