Algemeen

#Adorabledecemberbooks

bookdecemberWij houden alle vier enorm van de decembermaand. Het is altijd de gezelligste maand van het jaar. Daarom wilden wij iets speciaals doen deze maand en dat gaan we doen met de #Adorabledecemerbooks. Een instagram challenge waar jullie allemaal aan mee kunnen doen!

Gedurende de laatste tien dagen van december gaat de #Adorabledecemberbooks van start. De bedoeling is dat je bovenstaande foto op instagram plaatst met de hashtag #Adorabledecemberbooks. Zo kunnen wij zien dat je meedoet en kun je meteen zien wie er allemaal nog meer meedoen. Plaats bij iedere foto die je op instagram zet deze challenge. Het is leuk om op deze manier elkaar te volgen. De challenge gaat op 22 december van start en eindigt op de laatste dag van 2015. Hieronder geef ik jullie meer uitleg wat de opdrachten op het plaatje inhouden.

22 december – Currently Reading: Plaats een foto op instagram met het boek wat jij op dit moment aan het lezen bent.
23 december – Bookshelves: We houden er allemaal van om naar prachtige, goedgevulde boekenkasten te kijken. Daarom kun je op 23 december een foto van je boekenkast of boekenplanken op instagram plaatsen.
24 december – Show your green/red books: De kleuren die we het meest met kerst associëren zijn natuurlijk rood en groen. Daarom willen wij graag al jullie groene én rode boeken op één foto zien!
25 december – Favorite christmas movie: Op eerste kerstdag zien wij graag een foto van de film (of een foto uit een film, van internet) die jij het liefst kijkt met kerst. Dit hoeft niet per se een kerstfilm te zijn, maar gewoon één die jij graag kijkt tijdens deze periode.
26 december – Favorite winter book: Eigenlijk hetzelfde idee als bij de film, alleen dan een boek dat je graag leest tijdens de wintermaanden.
27 december – Christmas presents: Wij zijn natuurlijk benieuwd welke boeken (en andere cadeaus) jij allemaal krijgt voor kerst. Maak hier een leuke foto van voor de 27e!
28 december – Book to movie: Welk boek zou jij graag verfilmd willen zien? Plaats een foto van dat boek op instagram.
29 december – Most beautiful cover of 2015: Er zijn dit jaar weer ontzettend veel boeken uitgebracht. Welke boekcover vond jij het allermooiste?
30 december – December wrap-up: Wij zijn er erg benieuwd naar welke boeken jij allemaal in de laatste maand van 2015 hebt uitgelezen. Plaats hier een leuke foto van op je instagram.
31 december – Favorite book of 2015: Het afgelopen jaar heb je waarschijnlijk weer heel veel boeken gelezen, maar welke vond je nou het allerbeste? Die willen we graag op de laatste dag van 2015 zien!

Wij zouden het heel erg leuk vinden als jullie allemaal meedoen aan de #Adorabledecemberbooks. Volg ons ook op Instagram zodat je onze foto’s kunt zien deze dagen. Plaats bovenstaande foto even op jouw account als je meedoet met deze challenge, zodat wij je kunnen volgen! Ga jij meedoen?

Previous Post Next Post

7 Comments

 • Reply Femke december 19, 2015 at 09:29

  Oe leuk idee! Ik ga zeker mee doen ?

 • Reply Femke december 19, 2015 at 10:31

  Wat leuk, maar ik heb geen Instagram..
  Maar wie weet is het wel leuk om aan te maken, want ik wil wel graag meedoen en foto’s van boeken zijn altijd leuk. Jullie trekken me over de streep, tof idee!

 • Reply Ashley december 19, 2015 at 10:32

  Ik denk altijd: já leuk, doe ik aan mee! Maar als puntje bij paaltje komt, vergeet ik het altijd. Toch ga ik weer een poging wagen, altijd leuk om even hierbij stil te staan!

 • Reply Naomi december 19, 2015 at 10:53

  Wat leuk! Misschien doe ik wel mee.

  x

 • Reply Femke december 19, 2015 at 11:11

  Wo, gelukt! Ik heb maar gewoon Instagram aangemaakt. Ik volg jullie nu 🙂

 • Reply Esther december 21, 2015 at 14:50

  Ik heb er ontzettend veel zin in! <3

 • Reply Ilse december 22, 2015 at 13:44

  Tof idee! Ik houd altijd wel van dit soort dingen. Ik zie hier wel een paar dingen tussen waarvan ik denk: ja, die dagen ga ik meedoen. =)

 • Leave a Reply