Video's

Adorable Booktalk: deze boeken moet je lezen komende zomer!

De zomer staat voor de deur (al kan ik dat, op deze druilerige maandag nog niet geloven), daarom heb ik in deze video 5x boeken op een rij gezet die je de komende zomer moet lezen. Succes gegarandeerd!

Jullie vragen, wij draaien! WĆ”t een verzoeken kregen we binnen: “Wil je weer eens een video maken”, “We missen jullie video’s!”, en ga zo maar door… Langere tijd twijfelde ik enorm: moest ik het wel doen, of toch niet? Ik besloot van wel, maar weet nog niet hoe vaak het gaat lukken, Ik doe mijn best! šŸ™‚

In dit artikel zet ik allerlei boeken op een rij die je wel MOET lezen komende zomer! Verschillende Young Adult boeken, maar ook wat romans. Veel kijkplezier! Vergeet je vooral niet te abonneren op ons YouTube kanaal, waar nog meer video’s te vinden zijn.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.